Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šéf na grilu – 30.8. 2015

30. 08. 2015 | Televizní tipy
Grilujete rádi? Chcete se dozvědět jak zásady zdravého grilování, tak nové chutné recepty? Pak si nenechte ujít reprízy pořadu se Zdeňkem Pohlreichem! Grilovací sezona je opět v plném proudu a Zdeněk vám odhalí tajemství správné přípravy, nakládání i samotného grilování těch nejlákavějších lahůdek, ať už masových, rybích, zeleninových, či takových kombinací, jaké by vás třeba ani nenapadly.

Kromě toho se dozvíte i nejrůznější rady a triky, které vám grilování ulehčí. Pochoutky, které bude Zdeněk Pohlreich připravovat přímo před zraky diváků, si pak můžete sami vyzkoušet, podělí se s vámi i o své recepty. To vše samozřejmě i se svým typickým humorem.

Šéf na grilu – 30.8. 2015A než se nám jídlo dogriluje, dozvíme se prostřednictvím Haliny Pawlowské coby redaktorky, která přijíždí „šéfa“ vyzpovídat, i spoustu zajímavých věcí z jeho života, o tom, jaký je vlastně Zdeněk člověk a spoustu dalších zajímavostí.  Sledujte další díl na téma "ryby" a inspirujte se recepty nejlepšího kuchaře.

Nenechte si ujít 30.8. 2015 reprízu oblíbeného pořadu Šéf na grilu se Zdeňkem Pohlreichem v 18:05 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Šéf na grilu – 30.8. 2015:

Šéf na grilu – 30.8. 2015
Šéf na grilu – 30.8. 2015
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles