Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Šéfka : Kdo se bojí, nesmí na UFO

12. 03. 2011 | Televizní tipy

Druhý díl reality show ŠÉFKA začíná studenou sprchou pro soutěžící. Šéfka Nora Mojsejová je totiž vyhodí z luxusního hotelu Sheraton a nechá přestěhovat do malého penzionu v Senci u Bratislavy. Není to ale jediné překvapení, které na ně čeká. 


Ještě předtím, než se přestěhují, dostanou soutěžící od Šéfky zadání prvního úkolu. Jako teamleadeři jsou tentokrát zvoleni Jan a Mariana. Každý si má k sobě vybrat tři kolegy, kteří musejí vypadat reprezentativně. Půjde totiž o obchodní jednání. Jan k sobě vybírá Zoliho, Michala a Pavla. Mariana zase dává důvěru Marcele, Věře a Vaivě.


bratislavske-ufoOba týmy nové show ŠÉFKA mají za úkol domluvit se s čínskými partnery, kteří od nich něco potřebují. Rozumějí ovšem jen čínsky. Kterému týmu se podaří s čínštinou vypořádat a přinést požadovaný předmět dříve, ten vyhrává.


Adrenalinový úkol není tentokrát pro nikoho, kdo má strach z výšek. Ze střechy věže bratislavského mostu UFO visí plastové lahve, které skrývají indicie pro vyřešení úkolu. Dva soutěžící z každého týmu musejí vylézt na střechu, natáhnout se pro lahve a vytáhnout z nich indicie. Z indicií pak mají vyluštit heslo dne. Získání indicií však vyžaduje značnou dávku odvahy, věž mostu UFO totiž měří úctyhodných 80 m.


Na zhodnocení posledního z úkolů druhé epizody si Šéfka přizvala přísného arbitra. Není jím nikdo jiný než producent a hudební kritik Jaro Slávik. Třetím úkolem je totiž nově otextovat a nazpívat skladbu Money, Money, Money od známé hudební skupiny ABBA.  


Jak vše nakonec dopadne? Naučí se někdo čínsky? Zvítězí muži, nebo ženy? Kdo tentokrát od Nory Mojsejové uslyší: „U mě jsi skončil!“? To vše a mnoho dalšího se dozvíte ve druhém dílu reality show Šéfka.


Nenechte si ujít druhý díl nové reality show Šéfka již tuto neděli 13. 3. ve 20.00 na Primě!


Zdroj: Prima


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !