Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šéfovy návraty

25. 05. 2010 | Televizní tipy

Zdeněk Pohlreich se loučí se třetí řadou své gastronomické show Ano, šéfe!  I tentokrát proto tradičně navštíví některé oceněné restaurace. Nejprve zajede do Lesního zátiší, kde půl kilometru od výjezdu na Rozvadov „válčí“ paní Podaná a její tým. Do nevzhledného motorestu se vloni šéfovi vůbec nechtělo.

Jak mu chutnalo v restauraci dnes? Diváci si určitě vzpomínají na Pí lokál, který kat špatných restaurací navštívil také v první řadě. V areálu Prácheňského muzea v Písku si tu hrál „kluk s kamením“. Svého hrdinu uvidí znovu, dokonce dostane od Zdeňka dárek. Mezi majiteli to ale moc nehraje. Usmíří je šéf? A to nejlepší na závěr. Zpátky na Šumavu do Vojetic! Jak se dnes mají Zdenička a Štěpán? Jsou už klidnější? Šéf naposledy naděluje radost a smích v úterý 25. května ve 21.20 na Primě! Sebere někomu hvězdičku, nebo naopak nějakou přidá?

 

Lesní zátiší se kromě venkovního zeleného nátěru moc nezměnilo. Vnitřní zídky zůstaly, stejně tak zasedací stůl. Šéf doufá, že se aspoň zásadně zlepšila zdejší kuchyně. Co řeknou na jeho příchod ženy v kuchyni i v lokále? Vypukne nadšení, nebo panika? Jakmile šéf bez brblání sní vdolečky a dršťkovou polévku, uslyší od majitelky samé příznivé zprávy.


V historickém centru Písku se u Velkého náměstí nachází Pí local Club, osobitá restaurace spojená s hudebním klubem. Šéf si v kuchyni vytrpěl své a potkal tady jednoho zvláštního kluka. Teď se trápí majitelé Marek Zeman a Michal Grill, protože mají odlišné představy o vedení restaurace. Nebyli by první ani poslední, které po letech přátelství rozdělil společný byznys. Šéf se jim snaží ukázat, kde dělají hlavní chyby. Myslí si, že nejlépe vede podnik stejně vždycky sám majitel a že ho žádný kouzelný provozní nespasí. V to však doufá bývalý učitel angličtiny Michal. Jak Zdeňku Pohlreichovi v Pí localu chutnalo? Zvýšila se kvalita zdejšího jídla?


Nejvíce se ale šéf těší na Šumavu. Právem. Je moc zvědavý, jak si uprostřed krásné přírody vedou ve Vojeticích Štěpán a jeho milá Zdenička. U Štěpána mívali strašnou honičku za málo peněz, skoro se jim kvůli tomu zhroutil soukromý život. Když pořad Ano, šéfe! ukázal jejich hovězí biofarmu, hosté zanevřeli na kuřecí a vepřové a chtějí už jen Štěpánovo dobré maso. Zdenička se zklidnila a její muž se naučil zhodnotit celou krávu „po francouzsku“, jak mu radil šéf. Dnes vaří i z předního masa a dělá líčka a vnitřnosti. Šéf si objednal další dršťkovou, žebra, pupek a domácí paštiku. Bude nadšený jako v létě? Nebo víc? A bude Zdenička zase plakat štěstím? Slzu dojetí možná uroní i diváci, když si nenechají ujít poslední díl pořadu Ano, šéfe!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Šéfovy návraty:

Šéfovy návraty
Šéfovy návraty
Šéfovy návraty
Šéfovy návraty
Šéfovy návraty
Šéfovy návraty
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka