Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Přístav doplní nové postavy

23. 01. 2016 | Poslední díl
Sám sebe hraje v primáckém seriálu Přístav moderátor a bývalý televizní hlasatel Alexander Hemala.  Spolu s ním se objeví i další nové postavy, které hodně zamíchají dějem seriálu.
Alexander Hemala bude hrát reportéra, který přijede natočit reportáž s Pepou Krupičkou (Martinem Zounarem).


Na natáčení jsem byl hodně zvědavý obzvlášť proto, že jsem se v této scéně potkal i s Kateřinou Hrachovcovou. Jsme totiž skoro sousedé, k jejímu manželovi jezdím už dlouhá léta se psem. Ona v seriálu vytváří nepřehlédnutelnou postavu, která s dějem umí úžasně zamíchat. Baví mě, jaké herecké kreace předvádí. Když mám čas, s chutí se na nějaký díl seriálu podívám, ale ne vždycky jej stíhám, jsem tedy něco jako nepravidelný divák,“ vysvětluje Alexander Hemala. 

Seriál Přístav doplní nové postavyÚčinkování v Přístavu zdaleka není jeho první seriálové hostování. „Spíš jsem ale dostával role novinářů, ve filmu Bastardi jsem hrál dokonce školního inspektora. Fascinuje mě, v jakém tempu se seriál točí, kolik textu se musí herci naučit. Bál jsem se, abych nezkazil text a nemusel se kvůli mně obraz opakovat,“ vysvětluje moderátor a dodává, že tatínek byl sice hercem, ale on sám herecké ambice nikdy neměl. „O to víc mě potěšilo, když jsem v šedesáti letech dostal svou první divadelní roli,“ říká.

V seriálu Přístav hraje důležitou úlohu stejnojmenná hospoda. Má Alexander Hemala oblíbený nějaký podnik, kam se rád vrací? „Mám jeden takový malý bar, nebo spíš bařík, kam občas zajdu a dám si dvě deci vína. Jen si tak chvíli postojím u baru a zase jdu,“ vysvětluje Alexander Hemala. 

Kromě oblíbeného moderátora se v seriálu objeví například Marek Taclík jako hlavní protagonista kriminálky, která se bude natáčet v seriálové hospodě. Jeho postava se bude jmenovat Petr Pařát a půjde o vraha.

Laďka Něrgešová
si zahraje produkční filmu, jehož štáb si zapůjčí pro účely natáčení hospodu Přístav. Její postava se jmenuje Marková a Laďka se na natáčení opět potká s Markem Taclíkem, s nímž hrála už v minulosti.

Roli právničky, která zastupuje v rozvodovém stání Pavlínu Krupičkovou, přijala Bára Kodetová. Prý proto, že seriál sama ráda sleduje. Bude velmi nekompromisní a brzy se jí proto začne říkat Hyena.

Borise Hybnera coby pohřebáka Františka Kukačku už diváci zaregistrovali. Scénáristky si v rámci seriálu trochu netypicky vymyslely němou roli, pro kterou byl známý mim nejvhodnějším adeptem.

V seriálu Přístav se co nevidět objeví řada nových postav


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Přístav doplní nové postavy:

Seriál Přístav doplní nové postavy
Seriál Přístav doplní nové postavy
Seriál Přístav doplní nové postavy
Seriál Přístav doplní nové postavy
Seriál Přístav doplní nové postavy
Seriál Přístav doplní nové postavy
Seriál Přístav doplní nové postavy
Seriál Přístav doplní nové postavy
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle