Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Profesionálové - nové zapeklité případy

5. 09. 2010 | Televizní tipy
Policejní služebna, muži zákona a nové zapeklité případy s novými herci P. Čtvrtníčkem, M. Hádkem a P. Liškou. Komediální seriál (2010). Dále hrají J. Polášek, J. Bábek, M. Procházková, L. Noha a další.

Profesionálové (1)

První epizoda Profesionálů má název Batman a vidět jste ji mohli 1. září od 21:10 na TV Barrandov. Policejní sbor dostane propustné zrcadlo, které si namontují do vyšetřovny. Zároveň se kapitán chystá na maškarní ples a během toho, jak si zkouší kostýmy, je viděn svými kolegy, kteří jsou přesvědčení, že se zbláznil.

Kdo tvoří tým Profesionálů?

Kapitán Mirek Petrželka – Jiří Bábek

Kapitán na policejní stanici versus podpantoflák v soukromí. Policistou se stal proto, že toto povolání  považuje za nejlepší možnou profesní kariéru. profesionaloveJeho vzorem jsou všechny kriminální seriály a filmy, které běží v televizi. Post velitele menší okresní stanice považuje za vrchol kariéry. O povýšení nestojí, protože se drží hesla:,,raději první na vesnici, než poslední ve městě“. Před jednotkou si hraje na tvrďáka, ale bojí se své ženy. Z jeho milované Růženky mají obavy i ostatní policajti kromě Pepeho. Podřízení s ním drží basu, litují ho, že má takovou herdek babu.

Nadporučík Franta Popelka - Matěj Hádek

Je nepsaný velitel policistů. Uniformu má šitou na míru a dbá na čistotu. Miluje zbraně a veškeré policejní vybavení, nejšťastnější je v protiteroristické uniformě. Je velmi ambiciózní, považuje se za mozek celé stanice. Agilní blbec, který chce všechno vyšetřovat, trvá na pravidlech a byrokracii, ostatní tím tyranizuje. Má ambice, chce velký případ, aby všichni pochopili, že je policejní eso. Je mladý a rozvedený. Zakládá si na tom, že na něj letí ženské, ale není to úplně pravda. K ženám se chová jako správný macho. Umí být i hulvát a to ke všem kolegům.

Poručík Libor Buček – Josef Polášek

Požitkář, buran, lajdák a flákač. Chodí neupravený, na stole má nepořádek. Miluje jídlo. Na první pohled je velmi sympatický a vtipný člověk. Ve skutečnosti je lenivý a je schopen intrik k dosažení svého blaha. Pro některé ženy je přitažlivý. Práce policisty ho nebaví, vykonává ji proto, že je to dobře placená zašívárna. Je pomlouvačný a tuto vlastnost rozvíjí nejvíce se Skarlet. Neustále nosí koláčky, tlačenky, klobásky od maminky a jablíčka ze zahrádky. Občas leze do zadku šéfovi, aby měl klid. Potřebuje hlavně plný žaludek a co nejméně práce.  


Nadporučík Skarlet Kosinová – Marika Procházkováprofesionalove

Namyšlená, všetečná, ješitná. Chová se jako velká voda, je přemoudřelá. Její sebevědomí pramení pouze z toho, že pracuje pro nadřízený orgán, je tisková mluvčí krajské policie. Odsud ji sem poslali s odůvodněním, že ji chtějí povýšit, ale že na to potřebuje praxi v terénu. Ve skutečnosti se jí chtěli zbavit, protože všem lezla na nervy. Předtím pracovala v regionální televizi.Tam se dostala přes postel, také se jí rádi zbavili. Má sklon idealizovat si zločince – asociální a nevhodné typy – v tu chvíli propadá romantice a mívá s nimi i poměr. Touží po nějaké celebritě.


Podporučík Alexandr Vyšný – Rifenstahl – Pavel Liška

V první řadě je to velký dobrák, skromný a tichý chlapec.
Pro ostatní je spíše trdlo, které neumí napočítat do pěti. Ochotně splní vše, co se mu přikáže, a proto ho ostatní nechávají za sebe dělat práci. Nikdo ho nebere vážně.  Je chytrý, ale ne úplně praktický. Má vysoký intelekt, ale je neprůbojný maminčin mazánek. Vadí mu, když mu říkají Saško. Vidí svět bezelstně a čistě. Starý mládenec, jedináček z dobré rodiny, který stále žije u starostlivé maminky.


Hospodský Josef Gregor – Petr Čtvrníček

Pašerák. Bývalý policista velkého formátu, dělal na kriminálce a má odsud stále kontakty, nemá žádné zábrany, protože už v minulosti zažil všechno. Má styky s podsvětím a v podstatě propojuje oba světy – svět gangsterů se světem policie. Je lakomý, zlomyslný a prolhaný.

Zdroj: TV Barrandov

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to sranda Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jj, srandaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles