Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál ULICE bude od září pokračovat 3. sezónou

25. 08. 2007 | Televizní tipy

V neděli 2. září ho uvede letní romantická komedie Ulice: Zlatá muška, v níž se dva z hlavních hrdinů Ulice, profesorka Hejlová (Hana Maciuchová) a zemitý domácí Pešek (Rudolf Hrušínský) vydají na dobrodružnou cestu s cílem, který během cesty přestane být důležitý pro cestu samotnou.


Ve 3. sezóně Ulice se znovu setkáme se všemi stávajícími hrdiny, jen rozložení sil se mnohdy velice dramaticky změní. Tématická škála vycházející z množství postav seriálu bude rozmanitá a pestrá stejně jako v minulých sezónách, z nichž nejvíce do popředí vystupují mezilidské vztahy. Bouři v mnoha případech rozpoutají „nově příchozí“. Ať už je to nemanželský syn, který významně naruší rovnováhu sil v jedné z ústředních rodin seriálu, nebo nová ředitelka gymnázia Hádková (Jana Krausová), která každopádně „zpestří“ život nejen dětem ve škole, zejména Jordánovým (Patricie Solaříková a Jakub Štáfek), jejichž osudy sledujeme, ale také své zástupkyni, profesorce Hejlové. Svatbou neskončil ani příběh Liškových (Adrian Jastraban a Ljuba Krbová), kteří budou nadále usilovat o osvojení malého Františka. Nečekaná situace jim sice nahraje do karet, ale zároveň prověří jejich lidské kvality.


Seriál ULICE Seriál ULICE














Osudová přitažlivost svede nečekaně dohromady jiné z hrdinů Ulice. Ženy budou muset zabojovat o své muže, jako např. Bára Jordánová (Tereza Brodská) a pánové o své milé přítelkyně, jako např. Pešek, který v touze udělat radost své milé paní profesorce a vytřít zrak svému sokovi, udělá, co by ho nikdy ani nepadalo: přihlásí sebe i Hejlovou do kurzů tance. V jiné z vedlejších a spíše úsměvných linek se objeví ctitel paní Nyklové, lázeňský švihák Stárek (Stanislav Zindulka). Temnější zabarvení bude mít linie Lumíra Nykla (Václav Svoboda) a jeho ukrajinské manželky Světlany (Tereza Bebarová), které osud připraví nevšední kariéru, bezmála jako z gangsterského filmu. Nadále budeme sledovat i příběhy mladých hrdinů, jejich lásky, rozchody, vzlety a pády. Poklid v uličním kadeřnictví naruší nová posila, která nemusí být hned každému sympatická, ale srdce má veliké – Simona Bláhová (Pavla Tomicová) a ke střídání stráží dojde v místní firmě Království hraček, kterému mimo jiné také přibude zaměstnanec, Richard Zajíček (Tomáš Valík), jehož přítomnost vzbudí jistě mnoho otazníků.


Seriál ULICE Seriál ULICE














3. sezóna Ulice bude velice pestrá. Vedle dramatických a napínavých zápletek, potíží s láskou či zlobou, nebo aktuálních a sociálních témat (rasismus v různých podobách, předsudky vůči nemoci AIDS, téma osvojení dítěte atd.), nebude chybět ani odlehčení a humor a hlavně vlídnost, která Ulici získala srdce diváků.


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !