Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Vodník 3. díl

14. 04. 2019 | Televizní tipy
Kriminalistka Marie Výrová se ujme případu třicet let staré, dávno uzavřené vraždy pětiměsíčního dítěte. Premiéra nové třídílné minisérie z cyklu Detektivové od Nejsvětější Trojice.

Ve 3. dílu seriálu Vodník hrají: K. Melíšková, M. Krobot, S. Majer, V. Neužil, Z. Stivínová, L. Krobotová, M. Hanuš, M. Procházková, M. Táborský, T. Medvecká, M. Dastlík, A. Toader a další. Scénář P. Jarchovský. Kamera M. Douba. Režie 3. dílu seriálu Vodník V. Tauš (Premiéra)

Kriminalistka Marie Výrová se seznámí ve 3. dílu seriálu Vodník s novým majitelem domu, kde kdysi došlo k hrůzné vraždě pětiměsíčního dítěte, z jehož usmrcení byla obviněna jeho psychicky labilní Vodníkmatka. Intuice a především další podezřelé okolnosti, které se jí během pátraní naskytnou, Marii přivedou k rozhodnutí konfrontovat zbylé členy rodiny Třebovických poznamenané dávnou tragédií.

Rozvrácené mezilidské vztahy během jedné velké přímé konfrontace vedou nejen k obnažení lidských charakterů, ale i závěru vyšetřovatelky, že dítě zabil někdo jiný, koho již nelze vyslechnout a pohnat před soud.

Ve chvíli, kdy pro sebe Marie případ uzavírá, však dojde k nečekanému zvratu a objeví se šance, že Marie přece jen pohlédne do tváře vraha.

Seriál Vodník 3. díl můžete sledovat 14. 4. 2019 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Vodník 3. díl:

Seriál Vodník 3. díl
Seriál Vodník 3. díl
Seriál Vodník 3. díl
Seriál Vodník 3. díl
Seriál Vodník 3. díl
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !