Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Všechny moje lásky na Primě

20. 01. 2015 | Televizní tipy
Nový seriál TV Prima Všechny moje lásky odstartoval svou cestu za diváky. Na zahajovacím večírku na Nebozízku se sešli jeho tvůrci i většina herců. Příběh, který staví na pozitivním přístupu k životu a na tom, že nikdy není pozdě na lásku, vypráví o třech kamarádkách, jejich rodinách, láskách i smutcích. Jednu z kamarádek a zároveň hlavní hrdinkou seriálu hraje Veronika Žilková.  
 
Postava Marie je jiná v tom, že je vdova, hrála jsem ženy vdané, rozvedené, ale vdovu nikdy. Tahle smutná událost je ale jen výchozí situace, jinak je seriál vtipný, přesně odkoukaný ze života, je o tom, jak je důležité mít přátele a hlavně je plný naděje. Naděje, že člověk nemá nic vzdávat, protože lásku může potkat kdykoliv, i v situaci, kdy si myslí, že ho nic pěkného v životě nečeká. Líbí se mi, že hlavní postavy seriálu už si něco zažily. Dneska se hodně točí seriály o mladých lidech a pro mladé. Těší mě, že tenhle seriál je přesně pro mou věkovou kategorii. V tom je výjimečný,“ řekla Veronika Žilková, která v seriálu Všechny moje lásky hraje hlavní hrdinku.  
 
Seriál Všechny moje lásky na PriměHerci mluvili nejen o svých seriálových postavách, ale vzpomínali i na své první lásky. „Moje postava Líza je moderní, sportovně založená, ambiciózní, odvážná šéfová agentury, má dvě děti v pubertě a úspěšného manžela, který je pořád někde na cestách. Takže z materiální stránky má sice všechno, ale šťastná není, něco dost zásadního jí chybí. Já šťastná a spokojená jsem. Když se ohlédnu za svým životem, uvědomím si, kam jsem se dostala a co jsem vybudovala, jaké fajn lidi mám kolem sebe, říkám si, že by se za mě táta s mámou, kdyby tu ještě byli, nemuseli stydět. Moje první láska byl Michal Suchánek. To mi bylo asi devět a byli jsme ještě stejně velcí,“ smála se Mahulena Bočanová.  
 
Lékárnici Anežku a pravou ruku Marie (Veroniky Žilkové) hraje Jana Bernášková. „Hraju Mariinu zaměstnankyni, pohodovou holku, která má velký smysl pro humor a pořádně prořízlou pusu, je takový posel dobré energie. Moje první láska?“ Jana dlouze přemýšlí... „Asi jsem byla trochu opožděná, ale na základce ani na střední škole jsem s nikým nechodila. První lásku, a komplikovanou, jsem měla až v osmnácti, největší lásky jsou mé děti – dcera Justýna a syn Teodor. A pak samozřejmě manžel,“ dodala Jana.
 
Jan Šťastný o své postavě řekl: „Hraju hygienika, chlapíka, který se trochu bojí, co bude dál. Není spokojený se svým životem, ale neumí tuhle situaci řešit, tak utíká na ryby nebo do garáže. Ale postupně ho čeká zajímavý obrat a jeho postava najde novou chuť do života. Já krizi středního věku neprožívám, nemám na ni čas,“ řekl herec.
 
Diváci se mohou v seriálu TV Prima Všechny moje lásky těšit i na Ilonu Svobodovou, která se představí v jiné roli, než jsme na ni zvyklí. „Poslední dobou hraju ženy hodné a životem různě zkoušené. Tady mám roli ženy, která si s ničím nedělá starosti, trochu mrchu, která miluje chlapy. Největší radost ale mám, že tu mám úplně jiný účes a taky se jinak oblékám, tak trochu ve stylu Coco Chanel,“ říká Ilona Svobodová.
 
Večírek moderovala Lucie Šilhánová a na zdraví seriálu si přišli připít také Miluše Šplechtová, Jan Hrušínský, Jiří Štěpnička, Magdalena Zimová s dcerou Agátou, Zdeněk Piškula nebo Pavel Rímský.
 

První díl seriálu Všechny moje lásky
uvidíte už v neděli 25.1. 2015 ve 20.15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Všechny moje lásky na Primě:

Seriál Všechny moje lásky na Primě
Seriál Všechny moje lásky na Primě
Seriál Všechny moje lásky na Primě
Seriál Všechny moje lásky na Primě
Seriál Všechny moje lásky na Primě
Seriál Všechny moje lásky na Primě
Seriál Všechny moje lásky na Primě
Seriál Všechny moje lásky na Primě
Seriál Všechny moje lásky na Primě
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Docela se na to těším.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
kouknu se
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles