Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Zahradnictví - Salon Valentino

16. 09. 2018 | Televizní tipy
Příběh holiče, kterého oholili. Po válce vrhl všechny své síly do budování luxusního kadeřnictví, pak ale přišel mladý komunista s puškou na rameni a všechno bylo jinak. Rodinná sága Zahradnictví - Salon Valentino popisuje osudy tří rodin během dvaceti let minulého století. Premiéra nového výpravného seriálu ČT.

V seriálu Zahradnictví - Salon Valentino hrají: J. Macháček, G. Míčová, A. Geislerová, M. Finger, K. Melíšková, L. Krobotová, D. Novotný, K. Dobrý, S. Remundová, A. Rouhová, K. Racek a další. Scénář P. Jarchovský. Kamera B. Cierlica. Režie J. Hřebejk (Premiéra)

Seriál Zahradnictví - Salon ValentinoVýpravná sága Zahradnictví - Salon Valentino o třech rodinách uprostřed bouřlivého 20. století. Majitel luxusního kadeřnictví v centru Prahy Otto Böck (J. Macháček) přežil útrapy fašistických kriminálů a vylízal se i ze všech zdravotních potíží s tím spojených. S neobyčejnou chutí a elánem se po válce pustil znovu do podnikání. Firma a rodina se pro něj staly doslova vším. První problémy ale na sebe nenechávají dlouho čekat. Starší učeň Ludvík Kubeš (Š. Kozub) neváhá agitovat ve prospěch komunistické strany ani na výlohách kadeřnictví, což se pranic nelíbí Ottovi.

Zdánlivě banální strkanice záhy přeroste v mnohem zásadnější konflikt. Problémy má i vedoucí zabezpečovací služby letového provozu Jindřich Rohn (M. Finger), mj. se svým domovníkem Zíkou (D. Vinklát), rovněž komunistou. Velké naděje Jindřich naopak vkládá do Vilmina těhotenství; je přesvědčen, že se konečně dočká syna. Šestidílný seriál scenáristy Petra Jarchovského a režiséra Jana Hřebejka dějově volně předchází populárním Pelíškům.

Zahradnictví - Salon Valentino můžete sledovat 16. 9. 2018 od 20,20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Zahradnictví - Salon Valentino:

Seriál Zahradnictví - Salon Valentino
Seriál Zahradnictví - Salon Valentino
Seriál Zahradnictví - Salon Valentino
Seriál Zahradnictví - Salon Valentino
Seriál Zahradnictví - Salon Valentino
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda