Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sestavte si pokrmy dělené stravy

23. 03. 2011 | Knižní tipy

Název knihy: Sestavte si pokrmy dělené stravy
Autor: Summová Ursula
Nakladatelství: Ikar
Rok vydání: 2011
Formát: 175 × 215 mm
Počet stran: 144 str.
Cena: 289 Kč


Dělená strava podle vlastních kombinací. 2916 pokrmů – listováním horní a dolní polovinou jednotlivých stran budete jednoduše a hravě kombinovat celodenní stravu podle své chuti. Ať si zvolíte maso, rybu, vejce, brambory, rýži nebo těstoviny, vždy k nim najdete vhodnou přílohu v podobě zeleniny nebo salátu.


knihaSystém vám umožní úžasně pestrý a všestranný výběr. Uspokojí vegetariány i milovníky masa a ryb. Na horní kartě je celkem 54 pokrmů obsahujících převážně sacharidy nebo bílkoviny. Na dolní kartě najdete 54 receptů na přílohy neutrální povahy.


Takže například k zapékanému krůtímu řízku si můžete zvolit okurkový salát s koprem, rukolový salát s piniovými oříšky, opékanou zeleninovou směs či opékaná salátová srdíčka nebo 50 dalších příloh...


Jak vyhledávát v knize

Sestavte si pokrmy dělené stravy

Jak správně kombinovat?
Princip dělené stravy je snadno pochopitelný, přesto je při přechodu na změnu stravování třeba na začátku překonat jistý nezvyk a dopřát tělu, aby si na změnu stravy zvyklo. Kuchařek s recepty na pokrmy podle dělené stravy je mnoho, ale svazují vás. Prakticky si nemůžete svobodně volit podlé své chuti.

Princip vyhledávání kombinací
Pokud si chcete sestavovat jídlo naprosto sami, pomůže vám kombinační plán na stranách 10 až 13 knihy. Dáte-li však přednost kombinaci otištěných a vyzkoušených receptů, máte jedinečnou možnost. Zvolený technický postup, je geniálně prostý: každou stranu ve spirálové vazbě tvoří vždy 2 karty, jejichž obracením si můžete sami zkombinovat menu, svobodně zcela podle své vlastní chuti.
* Na horní kartě je celkem 54 pokrmů obsahujících převážně sacharidy nebo bílkoviny.
* Na dolní kartě najdete recepty na přílohy, vždy jsou neutrální povahy. Ty můžete libovolně kombinovat s pokrmy na horních kartách.
Když si na horní kartě vyberete pokrm obsahující převážně sacharidy nebo bílkoviny, přílohu si zvolíte listováním v dolních kartách. Například k zapékanému krůtímu řízku si kromě mnoha a mnoha jiného můžete zvolit okurkový salát s koprem, rukolový salát s piniovými oříšky nebo opékanou zeleninovou směs či opékaná salátová srdíčka.


UKÁZKA Z KNIHY:

Sestavte si pokrmy dělené stravy


Snídaně bohatá na bílkoviny
2 vejce v jakékoliv úpravě: vařená nebo ztracená, jako omeleta, míchaná nebo sázená.
K tomu libovolné množství rajčat, okurky, papriky, ředkviček nebo jiné zeleniny, ale bez chleba.


Snídaně bohatá na sacharidy
1 plátek celozrnného chleba (50 g) nebo 3 plátky křehkého celozrnného chleba lehce potřené máslem a s následující oblohou: 30 g libové uzenky (3 tenké plátky) nebo 30 g sýra (asi 1 plátek) či 50 g tvarohu (asi 2 lžíce).
K tomu libovolné množství rajčat, okurky, papriky nebo jiné zeleniny.


Vyzkoušejte také: Zapékaný krůtí řízek s italským salátem


Tuto knihu Sestavte si pokrmy dělené stravy koupíte v Knižním klubu, v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !