Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šestnáctidílný seriál Doktor Martin každý pátek od 4. září 2015 na ČT1!

4. 09. 2015 | Televizní tipy
V každé epizodě tohoto šestnáctidílného seriálu Doktor Martin se doktor Elinger potýká s jedním lékařským případem, zvyká si na nový životní styl v malém podhorském městečku a je vystaven každodenním střetům s místními. Lékařská zápletka je vyprávěná jako napínavý, někdy téměř detektivní případ, který Elinger vyřeší díky svým nadprůměrným schopnostem a inteligenci.

Při řešení všech problémů – zdravotních i vztahových – se strohý a napohled arogantní doktor vždy nakonec ukáže jako člověk s dobrým srdcem a silným smyslem pro morálku. To ale ne vždy ostatní hrdinové příběhu poznají. Na rozdíl od diváka, pro kterého tak Elinger vždy zůstává sympatickou a okouzlující postavou. Mirek Donutil má za sebou desítky, ne-li stovky skvělých rolí, ale myslím si, že jeho doktor Elinger bude role, v níž si jej bude celý národ pamatovat.

Kateřina Ondřejková, kreativní producentka seriálu Doktor Martin Doktor Martin Elinger ukončí úspěšnou kariéru chirurga v hlavním městě a nastoupí jako praktický lékař v malebném seriál Doktor Martinbeskydském městečku Protějov. Je sice stále skvělý doktor, který zvládá vyřešit i složité lékařské případy, ale jedna věc mu chybí – schopnost komunikovat s lidmi. Tu, jako chirurg trávící většinu času na operačním sále, nikdy nepotřeboval, ale v Protějově, kde se všichni obyvatelé dobře znají, se bez ní neobejde.

Strohý, racionální a v komunikaci velmi svérázný a často také ironický doktor se tak místním obyvatelům jeví jako arogantní přistěhovalec z velkého města. Střet svérázné Martinovy povahy s podhorským způsobem života začne záhy pro všechny vršit řadu nečekaných i úsměvných situací. Práce obvoďáka v beskydské obci je tak pro doktora Elingera větší výzva, než na začátku
čekal. Svérázní pacienti i nevídaně přidrzlá zdravotní sestra Irena, kterou Elinger zdědí i s ordinací, se jen těžko smiřují s odtažitým a uštěpačným Pražákem.

Nakonec si Elinger získává respekt jako akční a zodpovědný profesionál, který rázně řeší veškeré zdravotní pohromy, které obyvatele Protějova postihnou, takže si i přes řadu konfliktů a nedorozumění přece jen postupně k sobě všichni nacházejí cestu.

Seriál Doktor Martin je volnou adaptací původního formátu Doc Martin britské ITV, která
jej s velkým úspěchem vysílá již od roku 2004. Seriál byl adaptován ve Francii, Španělsku,
Německu, Holandsku a Řecku. V každé z mezinárodních verzí se hlavní role doktora chopil
známý a respektovaný herec (Martin Clunes, Thierry Lhermitte, Gonzalo de Castro, Alex Milberg, Thom Hoffman, Yannis Bezos).

Šestnáctidílný seriál  Doktor Martin se na obrazovkách ČT1 objeví každý pátek od 4. září ve 20.00 hod.


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Šestnáctidílný seriál Doktor Martin každý pátek od 4. září 2015 na ČT1!:

Šestnáctidílný seriál  Doktor Martin každý pátek od 4. září 2015 na ČT1!
Šestnáctidílný seriál  Doktor Martin každý pátek od 4. září 2015 na ČT1!
Šestnáctidílný seriál  Doktor Martin každý pátek od 4. září 2015 na ČT1!
Šestnáctidílný seriál  Doktor Martin každý pátek od 4. září 2015 na ČT1!
Šestnáctidílný seriál  Doktor Martin každý pátek od 4. září 2015 na ČT1!
Šestnáctidílný seriál  Doktor Martin každý pátek od 4. září 2015 na ČT1!
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles