Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sexy nožky showbusinessu? Beyoncé trhá rekordy!

1. 02. 2013 | Úspěšní lidé
Ke krásným ženám patří neodmyslitelně také dokonale štíhlé a dlouhé nohy. Která z celebrit má ale nejkrásnější nohy na světě? Je to snad božská Jennifer Lopez, smyslná kráska Beyoncé nebo topmodelka Adriana Sklenaříková, jejíž nohy měří rekordních 126 cm? Posuďte sami!

Štíhlé, pevné a dokonale vypracované, přesně takové jsou nožky slavných celebrit. Žádná z nich ale nemá své dokonalé křivky zadarmo. Ke štíhlým nohám, pevným stehnům a vypracovaným lýtkům patří bezpochyby i tvrdá dřina v posilovně. Samozřejmostí jsou pak vysoké podpatky, ve kterých štíhlé nohy vypadají prostě božsky.

Sexy nožky showbusinessu? Beyoncé trhá rekordy!Proslulé a dokonalé nohy vlastní zpěvačka Beyoncé, která je velkou profesionálkou. Téměř celé své turné tráví na vysokých podpatcích oděná do sexy korzetů. „Během celého koncertu jsem tak zabraná do choreografie, že si bolest nohou vůbec neuvědomuji,“ říká zapálená zpěvačka, která se svými sexy nohami proslavila stejně, jako energická Tina Turner.

Ráda ukazuji svoje nohy a štíhlý pas, ale nepatřím mezi lidi, kteří nemusejí na postavě tvrdě dřít. Nemohu jíst, co chci a nemohu si dovolit vynechat posilovnu,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro americký časopis.

Své dokonalé nohy a největší hity předvede zpěvačka naživo již 3. února 2013 na velkolepé společenské a sportovní události roku zvané Super Bowl, kterou bude živě vysílat pro příznivce amerického fotbalu i této kakaové krásky stanice Sport 1 s českým komentářem.

Zpěvačka “Single Ladies” zazpívá v Mercedes-Benz Superdome v New Orleans  a zařadí se tak po bok velikánů Michaela Jacksona, Prince, Diany Ross, U2 a Madonny, která si dala Super Bowl v loňském roce. Podle posledních informací by měla Beyoncé na Super Bowlu představit nový singl.

Pozadu s vypracovanými, sexy nohama nezůstává ani zpěvačka a herečka Jennifer Lopez. „O své nohy pravidelně pečuji a jsem přesvědčena, že by to měla dělat každá žena,“ nechala se nedávno slyšet Jennifer Lopez, která na své nohy používá speciální cviky zaměřené na posílení malých svalových skupin.

Nohy až do nebe. To platí u modelky Adriany Sklenaříkové, která se s krásnými nohami už narodila. Její předlouhé nohy měří neuvěřitelných 126 cm a zapsala se s nimi do Guinessovy knihy rekordů v roce 1998. Modelka sama přitom měří 185 cm.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !