Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sexy v padesáti a úžasná v šedesáti

1. 06. 2008 | Knižní tipy
Autoři: Judy Steinberg, Reachel Donahue
Nakladatelství:  MOTTO
Rok vydání: 5/2008
Počet stran:  224
Cena: 199 Kč
brožovaná

Kniha praktických a vtipných návodů pro každou padesátnici a šedesátnici. Nakazí vás americkým optimismem, nabije sebevědomím a zásobí skvělými tipy, jak o sebe v tomto věku pečovat, jak působit mladistvě, jak být sexy, vyrovnaná a spokojená, jak se bavit a udržovat krok se světem, zkrátka jak si užívat život plnými doušky.


Staňte se úspěšnou a okouzlující dámou,

kterou každý obdivuje.


Judi Steinbergovou potkal typický osud žen středního věku: krátce po padesátých narozeninách ji manžel opustil kvůli mladší partnerce. Najednou nikdo neoceňoval, že se celý svůj život věnovala manželovi, dětem, luxusní hollywoodské domácnosti, že dokázala být dokonalou hostitelkou a pomáhala tak manželově kariéře. Jeho přátelé se jí začali vyhýbat, sebevědomí jí kleslo k bodu mrazu.

Sexy v padesáti a úžasná v šedesátiZ utrpěného šoku se vzpamatovávala velmi dlouho. Nakonec ale dokázala najít ztracenou sebejistotu a vyrovnanost, vrhla se znovu do víru života a objevila, že být svobodná a nezávislá ve zralém věku je vlastně báječné.

Ze své zkušenosti vytěžila bestseller a společně s Raechel Donahueovou sepsala vtipnou a svižnou knihu rad pro ženy v nejlepších letech.

Naučí vás, jak se cítit sexy, jak se líčit, oblékat, jak pečovat o pleť a o tělo, abyste vypadala mnohem mladší. Poradí, jak si udržet ideální váhu a jak se přimět k pravidelnému cvičení.


Ukázka z knihy Sexy v padesáti a úžasná v šedesáti:


Pozor na lháře!
Co nám muži říkají doopravdy


Podle Chris Rockové vám muž vždycky říká jen jednu a tutéž věc: „Chtěla by sis zaš...t?“ Když vám otevírá dveře, vytahuje židli zpoza stolu, ať dělá cokoli, vlastně (neslyšně) říká: „A nechtěla by sis k tomu trochu zaš...t?“

Pokud už předem předpokládáte, že část toho, co vám muži říkají, je lež, máte vždycky pravdu. Jde jen o to pochopit, co z toho, co muž říká, je lež a co (pokud vůbec něco) je pravda. Je to podobné, jako když máte určit, kterou částí těla muži vlastně přemýšlejí, což lze obvykle rozhodnout dost snadno. Je úžasné, jak upřímně může takový muž působit, když přitom přes jeho rty nepřejde ani nejmenší pidizárodek pravdy. Řada mužů se v tomto umění tak zdokonalila, že tomu, co říkají, skutečně věří. Možná je pravda, že ženy předstírají orgasmus, ale jenom muži jsou doopravdy schopní předstírat celý vztah.
Ne že bychom my ženy vůbec nelhaly, ale děláme to spíš nepřímým způsobem. Své přítelkyni o svých zbrusu nových šatech od návrháře řekneme třeba: „Tyhle? Ty už mám tak dlouho, že si ani nevzpomínám, kde jsem je koupila.“ Nebo chorobně šetřivému manželovi: „Pokaždé, když si tyhle šaty vezmu na sebe, se mě zeptáš, jestli jsou nové.“ Nejlépe s doprovodem shovívavého letmého polibku na čelíčko nebo s pocucháním jeho řídnoucích vlasů. Na rozdíl od mužů jsme si my ženy opravdu vědomy toho, že lžeme. Některé ženy budou lhát ohledně své velikosti bot – samozřejmě budou tvrdit, že je menší –, třebaže je záhada, proč to dělají. Neexistují přece žádné pověsti o tom, že by velikost nohy u žen měla odpovídat velikosti jejich... no však víte. Muži si často jednu nebo dvě velikosti obuvi přidají, jako by jejich sexuální zdatnost byla přímo úměrná velikosti nohy. Mužské nohy jsou pro ženy doopravdy důležité jen ve vzácných případech, třeba když se ženich má ubírat k oltáři nebo když má muž dojít tři kilometry k nejbližší pumpě, protože jsme zapomněly načerpat benzin.
Většina z nás už při nějaké příležitosti lhala o svém věku, i kdyby jen proto, aby nám nalili alkohol, když nám ještě nebylo osmnáct. Muži ale lžou dost často jen tak, na první pohled bez příčiny, ale ve skutečnosti z jediného základního důvodu. Aby vás ukecali, aby vás dostali do postele, aby udělali zářez. „Co takhle si trochu zaš...t?“
Muži lžou o tom, kolik peněz vydělávají, zda jsou nebo nejsou ženatí, kolik bývalých (nebo současných) manželek mají, jak tvrdě pracují, jakou školu absolvovali a zda spali s vaší nejlepší kamarádkou. Takže jak se máme s jejich lhaním vypořádat? Existuje hodně různých lží, ale také mnoho metod, jak reagovat, když nám muži lžou.


Více informací o knize Sexy v padesáti a úžasná v šedesáti se dozvíte také na stránkách nakladatelství MOTTO.

ZUZI
Chytrá Žena.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dala jsem tuto knihu jako dárek a doufám, že mi ji příležitostně také někdo daruje Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
zaujímavé
Obrázek uživatelky
profil
Jo, jo je to dost výstižné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Vtipné a tolik výstižné !!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles