Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Seznámili se v nemocnici

7. 12. 2010 | Vaše příběhy

Tento příběh je mé známé, která v nemocnici potkala svou životní lásku. Kamarádka, říkejme jí třeba Petra, vystudovala zdravotní školu, která ji hodně moc bavila a moc se těšila na své budoucí povolání.

Krátce po dokončení školy dostala práci v nemocnici. Sice si vždy přála pracovat na dětském oddělení, ale toto přání se jí zatím nesplnilo a dostala práci na chirurgii. Jednou, když měla službu, přivezli pacienta - mladého krásného muže. Na první pohled se Petře líbil, ale byl to pacient. Snažila se nepečovat o něj více než o ostatní pacienty, které měla na starosti, ale nešlo to, tento pacient jménem Martin měl vždy něco navíc.

Martin na oddělení ležel po komplikovaném úrazu. Nikdo nevěděl, jak dlouho v nemocnici zůstane, ale Petra věděla, že s jeho úrazem hned tak domů nepůjde. Myslela si, že Martin její zvýšenou péči nevnímá, ale pletla se. Když Martin zůstal na pokoji sám, řekl jí, jak moc si váží její péče. Po čase se z Petry a Martina stal zamilovaný pár. Petra nemohla myslet na nic jiného než na toho muže s krásným pohledem, který je bezmocně upoután na lůžko.
Když se po několika týdnech mohl Martin konečně postavit, Petra byla u toho. Když viděla, jak si Martin stoupá, celý se klepe a nejspíše se napoprvé ani nepostaví, bylo jí do pláče. Krásný urostlý muž, kterého neunesou vlastní nohy. Věděla, že je to jen dočasné, ale přesto jí to bylo líto. Martin byl ale silný  a po několika dnech už sám chodil o berlích. Z Martina a Petry se stali opravdoví milenci.

Trávili spolu hodně času a ačkoli se skoro neznali, měli k sobě blízko a Petra cítila, že s Martinem mají hodně společného. Uběhly tři dlouhé měsíce než se Martin zotavil z úrazu natolik, aby mohl být propuštěn domů. Domluvili se, že hned, jak to bude možné, Martin za Petrou přijde. Vyměnili si telefonní čísla a adresy. Skoro celé dny si posílali zprávy, až jednoho dne se Martin nečekaně objevil u Petřina bytu s velkou krásnou kyticí. Petra plakala a zároveň byla hrozně šťastná. Petr byl úplně jiný člověk, než ten, kterého znala z nemocničního lůžka. Byl krásně upravený, dokonale oblečený a Petře se podlamovala kolena. Oba zažívali obrovskou lásku a trávili spolu veškerý volný čas. Po několika měsících se Petra k Martinovi přestěhovala a byla s ním skutečně šťastná. Blížily se jejich první společné Vánoce a oba se na ně skutečně těšili.

Štědrý den byl krásný a Petra od Martina dostala nádherný zásnubní prstýnek. Na jaře spolu jeli na dovolenou k moři. V létě se chtěli vzít a tak připravovali svatbu a jarní dovolená pro ně byla něco jako odpočinek v těch všech přípravách, co se týkaly svatby.
Dovolenou si oba krásně užili a domů si vezli spoustu krásných vzpomínek. Až dva dny před svatbou Petra zjistila, že to nejkrásnější, co si z dovolené přivezli, má v bříšku. Čekala s Martinem miminko. Rozhodla se, že Martinovi tu zprávu řekne až ve svatební noc.

Když Martinovi tuto novinu sdělila, chvíli jen koukal a nechápal, co se vlastně děje, ale pak Petru objal a oba byli šťastní.
Nyní je Petra s Martinem už čtyři roky a mají krásnou zdravou holčičku.

 

Lipsas - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pokud neumřeli, milují se dodnes...
Obrázek uživatelky
profil
že konec špatně skončí, ale naštěstí to dobře dopadlo Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles