Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 11.3. 2015

11. 03. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 11.3. 2015 bude opět plná zajímavých hostů. Herci Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol, novinář Milan Vodička a playmate Angel Wicky se představí v Show Jana Krause s datem 11.3. 2015.

Show Jana Krause – 11.3. 2015 – hosté:


Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol – tyto pány není třeba detailně představovat, aktuálně hrají ústřední trojici v novém filmu Petra Nikolaeva Vybíjená.

Milan Vodička – známému novináři a autorovi bestselleru „Den, kdy došly prachy“ vyšla nedávno nová kniha „Co s námi bude?“ s podtitulem Stručná historie příštích 20 let. Kniha popisuje budoucnost, která už začala – jen jste si toho nevšimli. Napadlo by vás, že už brzy budou nákupní centra na vymření? Že manželství bude ohroženým druhem? Že bude jezdit méně aut a lidé budou mít rádi sex na dálku?

Show Jana Krause 11.3. 2015A nejen to: politici budou při kampaních místo batolat líbat důchodce, budou zuřit generační války, soukromí se stane neznámým pojmem, ožijí dávno vyhubená zvířata, ženy si budou vybírat muže, pejskové budou mít právníky, Číňané i Arabové skoupí pole v Africe a děti se budou vyrábět podle přání rodičů. Není to žádné sci-fi ani fantazírování, jen výsledek dlouhodobého sledování trendů, které už běží. Kniha je provokativní, protože nám ukazuje, jak sami žijeme a kam to vede, ale je taky plná faktů a překvapení. Milan Vodička téměř třicet let pracuje jako redaktor MF DNES, kde se zabývá děním ve světě. Proto řadu míst, o nichž píše, osobně navštívil, řadu událostí a trendů, o nichž kniha pojednává, viděl na vlastní oči, a některé dokonce zažil na vlastní kůži.

Angel Wicky
– atraktivní Playmate časopisu Playboy, kterou si nedávno vybral pro focení nikoliv erotický, ale módní magazín, americký časopis Modelz View. „Budu první Češkou, která se tam kdy dostala, doufám, že se fotky budou líbit,“ říká temperamentní blondýnka (23), hvězda filmů pro dospělé doma i ve světě, režisérka erotických filmů. Odmalička ji to prý táhlo k divadlu, měla touhu se předvádět a ráda tancovala. Vystudovala střední školu, ale vysokou, zaměřenou na humanitní vědy a umění, už nedokončila. V osmnácti se rozhodla pro kariéru fotomodelky, striptérky a herečky erotických filmů.

Odstřihla minulost a stala se z ní Angel Wicky. Krátce po střední škole nafotila s kamarádkami první odvážné snímky, ale zlom v jejím životě nastal až na vysoké. Tam se seznámila s lidmi z oboru a první kontakty s příslušnými agenturami byly na světě. „Dá se říct, že jsem s erotickým focením začala zhruba v osmnácti letech. Vždycky mě tato práce lákala a zároveň jsem v tom trochu cítila i zakázané ovoce. Jsem exhibicionistka, takže jsem si řekla – proč to nezkusit. Při focení se cítím jako ryba ve vodě, a navíc jsem zjistila, že mě to baví,“ vzpomíná na začátky své kariéry Angel, která se pro dráhu erotické star rozhodla i přes pochopitelnou nevoli svých rodičů. Své pravé jméno neříká, používá jen umělecký pseudonym.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 11.3. 2015 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dívám seSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles