Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Show Jana Krause 14.1. 2015

14. 01. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 14.1. 2015, bude opět plná zajímavých hostů. Herečka Luba Skořepová, judista Lukáš Krpálek a gynekolog Richard Vanko se představí v Show Jana Krause s datem 14.1. 2015.

Show Jana Krause – 14.1. 2015 – hosté:


Luba Skořepová
– herečka na podzim oslavila své neuvěřitelné devadesáté narozeniny. Navzdory tomu si svůj věk prý vůbec nepřipouští. „Svůj věk jsem přestala počítat, a cítím se tak mnohem lépe. Když si uvědomím, že mi je devadesát, je to hrozné. Chci toho ještě tolik udělat," říká. Stále hraje ve třech divadlech, chce napsat další, už šestnáctou knihu a ráda by si také ještě zahrála před kamerou.

Show Jana Krause 22.11. 2013Lukáš Krpálek
– současná světová jednička v judu a nejlepší český judista; získal zlato na mistrovství Evropy. Je prvním mistrem Evropy v historii ČR. Krpálek navázal na evropské tituly Jiřího Sosny z roku 1988 a Zdeňka Písaříka z roku 1954, kteří získali medaile pro tehdejší ČSSR. Lukáš Krpálek tak dosáhl ve své kariéře na další vrchol. Poté, co se v únoru 2013 poprvé ve své kariéře stal judistickou světovou jedničkou, když stanul v čele světového žebříčku po vítězství na Grand Slamu v Paříži, vybojoval o něco později premiérový titul mistra Evropy ve váze do 100 kg.

Ve sbírce už má Krpálek titul juniorského mistra Evropy i světa, bronz ze světového šampionátu seniorů z roku 2011, z loňska titul mistra Evropy do 23 let, nyní přidal seniorské evropské zlato. O jaký kov bude usilovat nyní? „Ještě mi chybí olympijská medaile! Teď jsem strašně spokojený, že to na ME vyšlo, ale ještě spokojenější budu, jestli na to v létě navážu na mistrovství světa v Riu," říká Lukáš. Jak se dostal k judu? „K judu jsem se dostal vlastně omylem. Jednoho dne, když jsme byli ještě malí kluci, jsme se bavili s naším strejdou, že by nás chtěl přihlásit na karate. Souhlasili jsme s tím, a po půl roce nás tedy přihlásil. Po měsíci chození na „karate“ jsme se dozvěděli, že to není karate, jak jsme si mysleli. Jednalo se o judo. Ale tento sport se nám natolik zalíbil, že jsme u něj už zůstali," vypráví.

MUDr. Richard Vanko – gynekolog a porodník, proslulý svými alternativními přístupy a neortodoxními názory, odborník, který rozumí tajemství těhotné ženské duše. „Mám o českých ženách fakt vysoké mínění. Baví mě chytré ženy, ženy, které vědí, co chtějí. Baví mě ty, co přijdou s vlastním porodním plánem. Je na čem stavět, o čem debatovat. Baví mě ženy i chytré diskuse. Vlastně tenhle přístup ze mne asi dělá alternativce," říká o sobě porodník.

Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte
ve středu 14.1. 2015 od 22.10 na Primě.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dobrý pořad, někdy ho sleduji.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles