Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 17.12. 2014

17. 12. 2014 | Televizní tipy
V dalším dílu Show Jana Krause s datem 17.12. 2014 se objeví herečtí kolegové ze hry Nahniličko – Eva Holubová, Bohumil Klepl a Jiří Ornest. Zazpívá Ivana Chýlková, která v představení také hraje.

Show Jana Krause – 17.12. 2014:


Poslední letošní díl Show Jana Krause je velmi netypický, takže například vzhledem k blížícím se Vánocům opomene nekompromisní moderátor politiku a narážky na aktuální dění, a nahradí je vtipem! Ale především je tento díl velmi napínavý a výjimečný tím, že Jan Kraus vůbec netuší, jaké bude mít hosty! A aby ho štáb udržel v napětí až do poslední chvíle, připraví mu dárek, ve kterém bude vajíčko, a nápovědu. Po otevření první obálky se jménem hosta se divadlo roztleská a Jan Kraus se bude jen příjemně usmívat.

Show Jana Krause 17.12. 2014Prvním hostem v divadle je totiž kolegyně Jana Krause ze hry Nahniličko – elegantní herečka Eva Holubová. Jan Kraus nejdříve vyjádřil velké potěšení z návštěvy Evy Holubové, prý spolu ve hře Nahniličko hrají už dvacet let. Jan označil svůj vztah s Evou za téměř sourozenecký. Ale z tohoto emotivního rozpoložení jej Eva vyvedla velmi striktně: „Dal už bys mi napít?“ Nastavila tak velmi vtipný tón nastávajícího rozhovoru, který se nesl v podstatě větu od věty v duchu velmi milého a inteligentního humoru.

Po chvilce špičkování, kdy Jan Evě sdělil to, že jí to nikdy tolik neslušelo jako právě tento večer, ho ona uzemnila tím, že nic jiného na sebe nemá: „Já mám jen tohle, nebo spacák!“ Pak si měl podle daných instrukcí Jan Kraus říct o puštění ukázky. A protože nastaly technické problémy, Eva z tašky vybalila jednohubky, řízečky a začali si s Janem chystat něco jako štědrovečerní večeři… A pak došlo k fenomenální pasáži z představení Nahniličko s dialogem mezi Evou Holubovou a Janem Krausem.

Zanedlouho pak na sedačce vedle Evy Holubové usedl druhý host – Jiří Ornest, hlavní režisér hry Nahniličko. Dozvěděl se, že v inscenaci Jan Kraus už nedělá stojku, a komentoval to slovy: „V Národním divadle přijde herec za režisérem a zeptá se, zda by mohl vynechat stojku. A on mu řekne, že ne, a herec to dělá dál!“ rozesmál pan Ornest Jana Krause, který mu vysvětlil, že stojku nedělá od doby, kdy měl špatně nachystanou bariéru, prolétl jí a zůstal ležet bez dechu na zemi. Pan režisér ho zastavil slovy: „A dáte mi konečně napít?!“ – čímž rozesmál Evu Holubovou s publikem, zato Jan Kraus udělal výmluvnou grimasu. Po chvilce pošťuchování se dali všichni do ochutnávání řízků a neskutečně vtipná debata nad tím, jestli Evě prodali na řízky místo „kejty“ kuřecí maso, vyvrcholila pozváním třetího hosta.

Napřažená ruka nejdříve zamávala do studia lahví a za ní se pak objevil herec Bohumil Klepl! Po chvilce povídání přidal vzpomínku na dětství v kontextu jeho nové hry Vysavač: „Moje arménská maminka mi říkala: Bohoušku, ty jsi byl jako dítě špatně kojený, proto teď musíš pořád nasávat!“ A v dalším rozhovoru vysvětlil, že si jeho jakožto „Vysavač“ lze objednat i domů: „…budu vysávat a za příplatek i zarecituji!“ Pak se Bohumil přiznal k tomu, že skutečně velmi rád vysává, že má obzvlášť v oblibě některá místa, kde je více špíny, ale ta už doma vzhledem ke své zálibě nemá: „Já už vysávám i zahradu!“ a zmínil ve svém výkladu i diagnózu, kterou má: „Já mám nasráno v hlavě…“ – a okamžitě všechny rozesmál. Jan Krause se pak chtěl více dozvědět o Bobově vášni pro vysávání: „Ty uvidíš pavučinu, a co uděláš?“ „Vzruším se!“

A neskutečná hláška přišla vzápětí: „Evropská unie nám to teď kazí, snižuje výkony vysavačů. To už to rovnou můžu dělat hubou!“ Po další ukázce z představení Nahniličko, ke kterému se stočil hovor od vysavačů, přišlo možná to největší překvapení večera! Vzkazem na obrazovce byla píseň Ivany Chýlkové, manželky i herecké kolegyně Jana Krause, a v momentu, kdy jindy pohotový a uštěpačný moderátor poznal tuto svou milovanou osobu, ztratil slova a zaposlouchal se…Užijte si opravdu poslední letošní díl Show Jana Krause! Velmi nevšední, neskutečně vtipný, příjemně milý a tak akorát vánoční.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 17.12. 2014, tentokrát ve 22.30 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka