Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 18.2. 2015

18. 02. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 18.2. 2015 bude opět plná zajímavých hostů. Lyžař Ondřej Bank, diplomat Michael Žantovský a propagátorka polyamorie Fronéma Virglerová se představí v Show Jana Krause s datem 18.2. 2015.

Show Jana Krause – 18.2. 2015:


Ondřej Bank – levé oko zalité krví, dvě řady stehů v obličeji, odřené tváře a chůze o francouzských holích. Tak se nyní vrátil Ondřej Bank domů z mistrovství světa alpských lyžařů. Mistrovství pro něj sice znamenalo radost ze 7. místa, ale i poranění z hrůzostrašného pádu v superkombinaci. „Na to, co se tam stalo, se cítím docela dobře,“ tvrdí závodník, který se netají tím, že bude zvažovat, zda pokračovat v kariéře.

Show Jana Krause 18.2. 2015Michael Žantovský
– diplomat, spisovatel, bývalý politik, také bývalý psycholog, publicista, tlumočník a od října 2009 velvyslanec ve Spojeném království Velké Británie a Severního Irska. Michael Žantovský vydal loni koncem října léta očekávanou knihu – objemný životopis Václava Havla, který se jmenuje jednoduše "Havel". 

Fronéma Virglerová – propagátorka polyamorie u nás, která říká: „Lásku a vztah pojímám tak, že je mi princip monogamie cizí. Jsem podstatou polyamory". Sedmadvacetiletá programátorka je kromě toho jedna z nejznámějších aktivistek BDSM, ale na popularizaci polyamorie v Čechách má významný podíl. Založila webovou stránku věnující se tomuto tématu a snaží se na ní poskytovat užitečné rady ohledně fungování takových vztahů v praxi.

Koncept polyamorie jsem znala už dříve, ale v praxi jsem ho poznala jako dvacetiletá. Chodila jsem s Jakubem a po roce skvělého soužití jsem se zamilovala do kolegy. Řekla jsem to Jakubovi a pod jeho dohledem se vztah s kolegou utvrzoval. Kluci se spolu i setkali. Pak to skončilo a Jakub mě seznámil se svým kamarádem. Jezdili jsme spolu na festivaly, trávili spolu dost času a kluci měli kromě mne další partnerky, což jsem podporovala,“ vypráví Fronéma. Upřesňuje, že zažitá představa, že ženy žijící v polyamorii jsou nymfomanky, je nesmysl.

Já těm svým dvěma partnerům nestačila. A doufala jsem, že si najdou nějaké přítelkyně,“ prozrazuje. Z praktického hlediska popisuje, že itinerář na dny, které strávila s jedním či druhým partnerem, byl poměrně jasně daný. „Pár dní jsem byla u jednoho, pár dní u druhého. Měli jsme pro sebe pochopení,“ říká. Do budoucna si představuje, že by v jednom domě bydlely pohromadě třeba tři dvojice a děti by vnímaly, že všichni dospělí se mají rádi. „Je to ideální představa. Člověk má dva partnery, tedy ekonomickou jistotu, všichni si pomáhají, děti mají více kamarádů i dospělých, kteří se jim věnují.“

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 18.2. 2015 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !