Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 25.3. 2015

25. 03. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 25.3. 2015 bude opět plná zajímavých hostů. Herec Jan Čenský, písničkářka Simona Martausová a otec na rodičovské dovolené Dominik Landsman se představí v Show Jana Krause s datem 25.3. 2015.

Show Jana Krause – 25.3. 2015:


Jan Čenský – herec, moderátor a lektor rétoriky. Netřeba více představovat.

Simona Martausová – slovenská písničkářka, jedna z aktuálně nejpopulárnějších na Slovensku. Její písně vyhrávají v tamních rádiích, vyprodává koncertní sály a minulá deska „Dobrý deň, to soma ja“ získala dvakrát platinový status. Simonina tvorba poutá především dívčí něhou, nezkažeností showbyznysem a lidskostí. Nedávno (říjen 2014) vydala třetí album „Na pravom poludní“. Simona je rovněž divadelní herečka a členka Radošinského naivního divadla. 

Show Jana Krause 25.3. 2015Dominik Landsman – otec na rodičovské, který o svém „utrpení“ začal psát vtipný blog, který se stal fenoménem. Ironické šlehy zoufalého otce vycházejí i knižně s názvem Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti.

Má dítě, cítí vyčerpání, podléhá pocitu, že nezvládá, a o svých pocitech, frustracích a zážitcích píše blog, který čtou miliony lidí. Ve svých zápiscích působí třicetiletý muž drsně a suverénně, ale ve skutečnosti se prý cítí frustrovaný a odříznutý od světa stejně jako to popisují tisíce žen na mateřské. „Divím se, že se mi ještě nezačalo dělat mlíko,“ říká. „Dříve mě mluvení živilo, teď zvládám leda tak paci, paci nebo hají. Měl jsem kamaráda na rodičovské, s kterým jsme venčili, ale co jsme se přestěhovali, bývám venku sám. Ostatní matky mě nebaví. Žvaní jen o dětech a mě cizí fakani nezajímají,“ přiznává. Dodává, že matky na písku ho mají jako atrakci, ale že jeho nezajímají ani trochu.

Blog je pro něj prý terapie. „Jsem tady, chlap s dítětem, vlítl jsem do toho, aniž bych chtěl, a nijak si to neužívám. Píšu blog o tom, jak strašný by to mohlo být, a to mi pomáhá přežít,“ vysvětluje. Občas mu prý někdo napíše, že je hajzl a že ze syna vychovává spratka, ale jinak jsou na blog pozitivní ohlasy a lidé nadsázku chápou. Ozvala se mu prý i Liga otevřených mužů s nabídkou spolupráce. „Nás chudáků je víc,“ říká. Rada pro budoucí otce? „Najděte si lepší práci než partnerka, aby k tomu, co prožívám já, vůbec nemuselo dojít.“ Jak se ocitl na rodičovské? „Partnerka neplánovaně otěhotněla a já přišel o práci. Jelikož měla dobré místo, po šestinedělí jsem zůstal se sklopenýma ušima doma. Já dětem nikdy nepropadal. Líbily se mi z dálky. Kluka mám moc rád, ale jinak mě děti spíš otravujou.“ Do budoucna by se rád živil psaním. „Třeba z knížky bude bestseller,“ přemýšlí. „Bohužel, momentálně jsem mentálně blíž synovi než třicátníkovi. Počítám, že za pár měsíců se střetneme se synem na stejné úrovni. On jde dopředu, já zakrňuju.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 25.3. 2015 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !