Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 27.5. 2015

27. 05. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 27.5. 2015 bude opět plná zajímavých hostů. Zpěvák David Koller, krasobruslař Jozef Sabovčík a podnikatelka Zdeňka Pohlreichová se představí v Show Jana Krause s datem 27.5. 2015.

Show Jana Krause – 27.5. 2015:


David Koller – úspěšný zpěvák, bubeník, skladatel a otec tří synů vydal v březnu nové album Československo. Žije v Mikulově, vychovává malé syny a stále se zajímá o to, co se děje v české politice. Muzikant, který si může dát pauzu, a stejně se pak úspěšně vrátí na hudební scénu.  

Show Jana Krause 27.5. 2015Jozef Sabovčík – krasobruslařská legenda je pojmem světového krasobruslení, žije v USA, ale do Čech a na Slovensko pravidelně jezdí. Účinkuje v různých světových show a je také trenérem. Je prvním krasobruslařem, který skočil čtverný skok – říká se mu Jumping Joe. Sabovčík bruslil více než 30 let a ještě dnes skočí všechny trojité skoky a také čtverného toeloopa.

Za své amatérské kariéry se stal šestinásobným mistrem Československa, dvojnásobným mistrem Evropy a vyhrál bronzovou medaili na zimních olympijských hrách 1984 v Sarajevu. V roce 1986 přerušil svou amatérskou dráhu a odešel trénovat do Německa. Pak opustil krasobruslení úplně – v Kanadě pracoval jako obchodní zástupce jedné firmy s hudebninami. Šťastná náhoda jej svedla dohromady s Tollerem Cranstonem, začal znovu trénovat, naučil se salto vzad doskočené na jednu nohu a znovu byl prvním na světě.

Zdenka Pohlreichová – podnikatelka a manželka šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Nemoc jí změnila život. Teď má pár týdnů po poslední chemoterapii a cítí se prý normálně. „Začala jsem zase pracovat. Mám plno energie a síly. Zase běhám. Dnes jsem uběhla šest kilometrů a úplně v klidu. A rostou mi už vlasy!“ vypráví. Kvůli nemoci prý žije dnes jinak. Dělá věci, které by ji předtím nenapadly. „Všechno do sebe zapadá,“ říká. To se odráží i na jejím vzhledu a rozpoložení. Všichni jí říkají, že zkrásněla a září. „Najednou vše vychází z vás, zevnitř. Člověk začne být šťastný, že to funguje a že všechno běží. A když jde štěstí zevnitř, je pak krásný každý člověk. Já jsem teď skutečně šťastná,“ říká Zdenka, která o svých zkušenostech s nemocí píše knihu.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 27.5. 2015 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !