Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 27.6. 2014

27. 06. 2014 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 27.6. 2014 bude opět plná zajímavých hostů. Šlechtic František Kinský, moderátorka Diana Kobzanová a trenér zvířat František Šusta se představí v Show Jana Krause s datem 27.6. 2014.

Show Jana Krause – 27.6. 2014:


František Kinský – potomek jedné z nejvýznamnějších aristokratických rodin v Čechách. Před revolucí i po ní pracoval v prestižní reklamní agentuře, od roku 2004 se ale plně věnuje obnově a správě rodového majetku.  Majitel lesů, polí a pískoven, stavař i zahradník, kavárník i galerista, znalec historie, umění i městský a krajský zastupitel (hnutí Východočeši). Empírový zámek v Kostelci nad Orlicí, do jehož obnovy se po roce 1992 pustil otec Františka, Josef Kinský, se v posledních letech pomalu, ale jistě stává pojmem ve východních Čechách. Ale největší úkol před Františkem Kinským prý teprve stojí: vysvětlit lidem, že svět nekončí za Hradcem Králové, ale že tam vzadu, pod Orlickými horami, je klenot, zámky na Orlici, které stojí za to navštívit. 

Show Jana Krause 27.6. 2014Diana Kobzanová – moderátorka a modelka. Bulvárem proběhla zpráva, že modelka a moderátorka se rozhodla kvůli svému příteli, hokejistovi Michaelovi Frolíkovi, který hraje za kanadský Winnipeg a za kterým dosud pravidelně létala za oceán, ukončit svou kariéru moderátorky. Údajně se na nějaký čas nechala uvolnit z rádia, kde moderuje, a navíc skončila i v televizi, kde měla svůj pořad Drzá Diana.

Tak přátelé a kamarádi. Tohle je můj poslední status na sociální síti. Po X letech jsem se rozhodla opustit TV tým. Drzá Diana fungovala, našla si svoje fanoušky, já jsem za to ráda, ale mám teď trošku jiný plány, který moc nejdou dohromady s pravidelným natáčením pro televizi,“ oznámila Kobzanová na sociální síti. 

František Šusta – trenér zvířat. Pan Šusta pracuje jako trenér zvířat v pražské ZOO. (Nechte se překvapit, koho s sebou vezme do studia). U všech zvířat – jak u své fenky Rozárky, tak třeba u lemurů, prasat, nosálů či skunků – používá trénink s pozitivní motivací. „Dělá se to pomocí klikru, jehož každé kliknutí dá zvířeti najevo, že požadovanou věc udělalo správně. A hned za to dostane odměnu,“ vysvětluje svou metodu. Proč se psi cvičí ve srovnání s jinými zvířaty poměrně snadno?

Pes má za sebou 14 tisíc let vývoje, kdy se naučil, že mu má na člověku záležet, chce být s vámi zadobře a být součástí vaší smečky. Proto pro vás spoustu věcí udělá i bez odměny. Ale třeba pro prase je motivací jenom žrádlo. To je ten zásadní rozdíl mezi nimi,“ vysvětluje František Šusta to nejpodstatnější. Jak trénuje zvířata, jako je gorilí samec či žirafa? Jak je možné, že díky jeho tréninku si třeba lev nechá odebrat krev bez narkózy? Jak docílí toho, že například lemur sám sebe dokáže zavřít do transportní bedny? A jak dlouho výcviky k podobným dovednostem trvají?

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte v pátek 27.6. 2014 ve 22.15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !