Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause – 4. 2. 2011

4. 02. 2011 | Televizní tipy
Na červenou pohovku Jana Krause usednou Petra Paroubková, manželka bývalého předsedy ČSSD, herec David Novotný a propagátorka aromaterapie u zvířat Michaela Švorcová. Premiéru dvacátého třetího dílu Show Jana Krause uvidíte v pátek 4. února ve 21.50 na Primě.

Původem Slovenka Petra Paroubková je překladatelka, tlumočnice a druhá manželka někdejšího premiéra a bývalého šéfa ČSSD Jiřího Paroubka. Na konci loňského roku vydala knihu V botičkách od Diora, ve které odkrývá zákulisí české politické scény. Mimo jiné popisuje intriky uvnitř ČSSD od chvíle, kdy se objevila po boku jejího předsedy, až po jeho odchod z tohoto postu.

Filmový, televizní a divadelní herec David Novotný je známý především z show-jana-krausekomediálních rolí, na svém kontě má ale i ty vážnější. Na plátně debutoval ve snímku Hry pro mírně pokročilé. Jeho výraznou filmovou rolí byl pilot Bedřich Mrtvý z Tmavomodrého světa. Viděli jsme jej také ve filmech Non plus ultras, Pravidla lži, O rodičích a dětech nebo Muži v říji. Velkou seriálovou rolí byl jeho Petr Houdek v seriálu Přešlapy.

Michaela Švorcová je propagátorkou aromaterapie u zvířat. Tvrdí, že na zdravotní problémy, včetně těch psychických, se u zvířat osvědčují vůně. Stejně jako lidem, i zvířatům podle ní pomáhají účinné složky z éterických olejů ke zklidnění či povzbuzení a přispívají k odbourání stresu. Dokonce podobně jako lidé mají prý i zvířata své oblíbené vůně.

Lístky na natáčení jednotlivých dílů v Divadle Ponec je možné zakoupit na www.ticketportal.cz. Na stránkách www.iprima.cz/showjanakrause najdete odvysílané díly ve video archivu.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Show Jana Krause – 4. 2. 2011:

Show Jana Krause – 4. 2. 2011
Show Jana Krause – 4. 2. 2011
Show Jana Krause – 4. 2. 2011
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Škoda, že mi tentokrát pořad utekl, jenom jsem o něm četla, musím se podívat, jestli bude v archivu - doufám, že ho najdu. Nemáte náhodou někdo odkaz. Tu blondýnu bych u Krause fakt chtěla vidět.
Obrázek uživatelky
profil
Ale ona opravdu inteligentní je a obdivuji její jazykové znalosti,to že zrovna zblbla z Paroubka,to je věc jiná,ale za to její blond vlasy taky nemůžou a co tehdy udělali novináři za humbuk kvůli darovaným botičkám,tak na to fakt nemám co říct,zaplať pánbůh,že nejsem žádná celebrita,občas je mi jich líto Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
J. Krause mám moc rádaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak na tu inteligentní blondýnu se fakt těším!!!!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Občas se pořádně zasměju,ale někdy to je nic moc.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles