Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause – 4. 2. 2011

4. 02. 2011 | Televizní tipy
Na červenou pohovku Jana Krause usednou Petra Paroubková, manželka bývalého předsedy ČSSD, herec David Novotný a propagátorka aromaterapie u zvířat Michaela Švorcová. Premiéru dvacátého třetího dílu Show Jana Krause uvidíte v pátek 4. února ve 21.50 na Primě.

Původem Slovenka Petra Paroubková je překladatelka, tlumočnice a druhá manželka někdejšího premiéra a bývalého šéfa ČSSD Jiřího Paroubka. Na konci loňského roku vydala knihu V botičkách od Diora, ve které odkrývá zákulisí české politické scény. Mimo jiné popisuje intriky uvnitř ČSSD od chvíle, kdy se objevila po boku jejího předsedy, až po jeho odchod z tohoto postu.

Filmový, televizní a divadelní herec David Novotný je známý především z show-jana-krausekomediálních rolí, na svém kontě má ale i ty vážnější. Na plátně debutoval ve snímku Hry pro mírně pokročilé. Jeho výraznou filmovou rolí byl pilot Bedřich Mrtvý z Tmavomodrého světa. Viděli jsme jej také ve filmech Non plus ultras, Pravidla lži, O rodičích a dětech nebo Muži v říji. Velkou seriálovou rolí byl jeho Petr Houdek v seriálu Přešlapy.

Michaela Švorcová je propagátorkou aromaterapie u zvířat. Tvrdí, že na zdravotní problémy, včetně těch psychických, se u zvířat osvědčují vůně. Stejně jako lidem, i zvířatům podle ní pomáhají účinné složky z éterických olejů ke zklidnění či povzbuzení a přispívají k odbourání stresu. Dokonce podobně jako lidé mají prý i zvířata své oblíbené vůně.

Lístky na natáčení jednotlivých dílů v Divadle Ponec je možné zakoupit na www.ticketportal.cz. Na stránkách www.iprima.cz/showjanakrause najdete odvysílané díly ve video archivu.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Show Jana Krause – 4. 2. 2011:

Show Jana Krause – 4. 2. 2011
Show Jana Krause – 4. 2. 2011
Show Jana Krause – 4. 2. 2011
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
někdy se i pořádně zasmějiSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles