Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 4.3. 2015

4. 03. 2015 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 4.3. 2015 bude opět plná zajímavých hostů. Moderátorka Lucie Výborná, herec Vincent Navrátil a legionář Stanislav Gazdík se představí v Show Jana Krause s datem 4.3. 2015.

Show Jana Krause – 4.3. 2015 – hosté:


Lucie Výborná – moderátorka dopoledního Radiožurnálu ČRo, která před pár dny také uváděla slavnostní vyhlašování filmových cen Český lev. Jak si svou moderátorskou „lví“ premiéru užila? Jak se připravovala na setkání se zahraniční hvězdou večera, Jimem Carreym? Kdy zjistila, že se jedná o jeho dvojníka a že od začátku šlo o velkolepě připravený podvod? A proč se o ní po Českém lvu objevily články i v zahraničních médiích – mimo jiné i v britském The Independent? Lucie je také ambasadorkou expedice Neuron, která má ve spolupráci s Prima ZOOM za úkol proniknout na dno Hranické propasti.

Show Jana Krause 4.3. 2015Vincent Navrátil – herec, syn Veroniky Žilkové. Z herce Vincenta Navrátila se stal světoběžník, který pravidelně pendluje mezi Londýnem a Prahou. V Londýně totiž studuje hereckou školu. Do Prahy přijede vždy na týden, kdy musí zvládnout natáčení a další povinnosti. „Každý sedmnáctiletý kluk si přeje být na chvíli pryč od mámy, i když je tak úžasná, jako je ta moje. Má to i své nevýhody, musím si prát a vařit a starat se sám o sebe, ale s tím nemám problém,“ říká mladý herec. Do Anglie se prý velmi těšil, odmala tuto zemi obdivuje.

Byl jsem ale trochu zklamaný, představoval jsem si, že je to královská země, v níž je samý gentleman a lady, ale není. Překvapilo mě, jací jsou tam někteří lidé pokrytci. Kvůli tomu se mi začalo stýskat po lidech v České republice. O Anglii se říká, že má dvě věci, které za moc nestojí, a to jídlo a holky. Je to pravda, anglická kuchyně mi moc nechutná a kam se Angličanky hrabou na Češky,“ má jasno Vincent. Co si slibuje od studia herectví v Londýně? „Angličané mají specifický styl herectví, obzvlášť divadelního. Od studia čekám obohacení v profesi a také bych rád získal britský akcent, který se mi líbí. Anglicky se učit nepotřebuju, touto řečí mluvím dost dobře. Neslibuju si, že mi pak zavolá Hollywood a agenti se o mě budou prát, prostě jsem to chtěl zkusit. Chtěl bych tu zůstat rok, možná zůstanu dva, uvidím podle situace,“ plánuje si.

Stanislav Gazdík – bývalý legionář. Může vás v situaci, která se stala v Uherském Brodě, zachránit sebeobranný systém? Na jaře roku 1991 odešel Stanislav Gazdík do Štrasburku, kde se přihlásil v náborovém středisku Francouzské cizinecké legie. Díky výborným výsledkům v roli odstřelovače se dostal jako první člověk z východní Evropy do jednotky Group Commandos Parachutistes (GCP) v 2 REP. V jednotce působil devět let jako šéfinstruktor pro boj zblízka, také měl na starosti výcvik a technickou přizpůsobivost v terénu.

Jednotka má pouze 25 vojáků z celkových 7200, kterými legie disponuje, a patří k nejprestižnějším speciálním jednotkám světa. Během své armádní kariéry se zúčastnil misí v Sarajevu, Kosovu, Mostaru, Makedonii či v Centrální Africe, Čadu, Brazzaville, Kongu, Gabonu, Djibouti. Z cizinecké legie odešel do civilu v roce 2006. V současnosti se v rámci podnikatelské činnosti věnuje školení bezpečnostních i civilních organizací a vyučuje profesionální sebeobranný systém PRO DEFENCE (akreditace MŠMT cvičitel sebeobrany s celostátní platností), který založil a který je souhrnem jeho načerpaných zkušeností v reálném světě.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 4.3. 2015 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles