Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 6.4. 2016

6. 04. 2021 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 6.4. 2016 bude opět plná zajímavých hostů. Hudebník Michael Kocáb, nová Česká MISS Andrea Bezděková a podnikatel Oliver Dlouhý se představí v Show Jana Krause s datem 6.4. 2016.

Show Jana Krause – 6.4. 2016:


Michael Kocáb – exministr pro lidská práva a hudebník, který se během návštěvy čínského prezidenta v Česku aktivně účastnil protestů proti čínské lidskoprávní politice. Tvrdí, že k Číně se chováme patolízalsky. Kritizuje zahraniční politiku prezidenta Zemana, který podle něj zcela popřel polistopadový vývoj v Česku. „Vnucuje se Rusku i Číně zcela ponižujícím způsobem a nepřekáží mu ani vláda,“ prohlásil mimo jiné.

Show Jana Krause 6.4. 2016Andrea Bezděková – aktuální Česká MISS roku 2016. Jaká je vítězka 12. ročníku soutěže Česká MISS? Jak si na nový titul zvyká a jaké změny v jejím životě způsobí?

Oliver Dlouhý
– zakladatel světově úspěšného vyhledávače letenek. Brněnský startup je v Česku málo vídaným příběhem úspěchu, kdy během tří let vznikla z jednoho nápadu miliardová firma, která má obrat 200 miliónů. Oliver Dlouhý dříve prodával borůvky u hranic s Rakouskem, vyráběl vlastní jukeboxy, dovážel elektronické cigarety… Na velký byznys přišel až ve chvíli, kdy s přítelkyní hledal levné letenky do Portugalska. Trvalo mu půl dne, než lowcostová spojení propojil do správné (a levné) kombinace přes Milán tam a Eindhoven zpátky. Tak vznikl jeho vyhledávač, který umí najít a správně zkombinovat lety nízkonákladových aerolinek.

Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause
uvidíte ve středu 6.4. 2016 ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dívám seSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles