Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Show Jana Krause - Dva gentlemani a provokativní kráska

24. 09. 2010 | Televizní tipy

V dalším díle nové Show Jana Krause přivítá moderátor známého herce Miroslava Donutila, psycholožku Alex Doležalovou a metrosexuála roku Aleše Mrkvu. Zavzpomíná skvělý herec a vypravěč na některé z nezapomenutelných příhod? Prozradí autorka erotického blogu, kde bere inspiraci? A jak se stát nejlepším metrosexuálem? Premiéru čtvrtého dílu Show Jana Krause uvidíte už v pátek 24. září ve 21.45 na Primě.

Miroslav Donutil, člen činohry Národního divadla a jeden z nejpopulárnějších
a nejrespektovanějších českých herců, je známý nejen z divadelních prken, ale také z filmu a televize. Aktuálně vstupuje do kin jeho zatím poslední film Román pro muže. Diváci ho znají také jako skvělého vypravěče, který umí pobavit a zasmát se i sám sobě. Prozradí nějaké historky i Janu Krausovi?

Psycholožka Alex Doležalová je autorkou svého času dost skandálního erotického blogu o jejích milencích, který později vydala jako knihu. Do povědomí veřejnosti ji dostal také medializovaný sňatek se známým novinářem a zastáncem lehkých drog Jiřím X. Doležalem.
Prozradí Alex Doležalová Janu Krausovi, zda jsou s manželem pořád vášnivým párem? A čím mladou ženu okouzlil o generaci starší známý bouřlivák?

Třetí host Jana Krause Aleš Mrkva se stal vítězem v soutěži Metrosexuál roku 2009. Co vedlo vysokoškolského studenta k tomu, aby se přihlásil do soutěže, ve které porota vybírá toho „nej“ muže, jenž se „veřejně“ hlásí k tomu, že se pravidelně myje, rád se hezky obléká, voní a pečuje o svůj vzhled? Bude Jana Krause zajímat více odvaha soutěžících mužů předvést se i ve spodním prádle, nebo reakce přítomných dam v publiku? 

Čtvrtý díl Show Jana Krause odvysílá Televize PRIMA 24. září ve 21.45.


Zdroj:Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Kraus je prostě jednička za každé situace.Super mužSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles