Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause - Křižovatky osudu

29. 10. 2010 | Televizní tipy

Jan Kraus posadí do své pověstné pohovky Annu Sivákovou s dcerou Natálkou, tanečníka Yemiho a pražského ponocného Jana Sluníčka. Rodina Sivákových se ne vlastní vůlí dostala na titulní stránky poté, co přežila žhářský útok čtyř extremistů. Jak se s neštěstím vyrovnávají? Jak se český tanečník a choreograf dostal ke spolupráci se slavným americkým raperem Kanye Westem? A co vlastně dělá ponocný? Premiéru devátého dílu Show Jana Krause uvidíte už v pátek 29. října ve 21.50 na Primě.

Annu Sivákovou a její dceru Natálku zná celé Česko. Ani jedna z nich o to nestála. V dubnu 2009 se romská rodina Sivákových stala terčem žhářského útoku čtyř extremistů. Na spící rodinu zaútočili zápalnými lahvemi. Rozsudek v kauze takzvaných vítkovických žhářů padl před týdnem – soud jim vyměřil výjimečné tresty od 20 do 22 let. Jak se od osudné noci změnil život Sivákových a lze se vůbec s takovým neštěstím vyrovnat?

Tanečník a choreograf Yemi Akinyemi, známý jako Yemi A. D., se v českém showbusinessu pohybuje už několik let. Úspěchy sbírá ale i za oceánem. Spolupráci mu nabídl slavný americký raper, držitel dvou cen Grammy Kanye West. Yemi pro něj připravil choreografii na předávání amerických cen MTV a na vystoupení v Saturday Night Live. Jak se k takové nabídce dostal a jak se mu se slavným umělcem spolupracovalo?

Jan V. Buchtelík alias Jan Sluníčko je první a jediný pražský ponocný. Každou větší obec kdysi v noci střežil specializovaný obecní zřízenec. Jeho úkolem bylo vyvolat poplach při jakékoliv nepředvídané či mimořádné události. Praha jej má v osobě pohádkáře, tambora - bubeníka královského města Prahy a velkého patriota Malé Strany a Starého Města. Pracovní povinnosti si plní až do čtvrté hodiny ranní. Patří ponocný i do dnešní moderní doby?

Devátý díl Show Jana Krause vysílá Televize Prima 29. října ve 21.50.

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !