Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Prásk s novou moderátorkou už dnes večer

12. 02. 2015 | Knižní tipy
Už dnes večer se divákům v oblíbeném magazínu ze světa showbyznysu Prásk! představí nová moderátorka. Tou je Gabriela Partyšová, se kterou se diváci v poslední době setkávají především ve Snídani s Novou. 

Gabriela Partyšová se tak vrací na místo činu: „Těší mě, že se mohu vrátit do pořadu, ve kterém jsem působila už před několika lety a mohu se tak stát součástí nejsledovanějšího společenského magazínu v České republice. Je pro mě velká čest setkávat se s českými i zahraničními celebritami a spolupracovat s týmem profesionálů, který se na výrobě pořadu podílí a který je zárukou toho, že se diváci u pořadu nebudou nudit. Pevně doufám, že se mi dnešní premiéra vydaří, držte mi palce,“ dodává s úsměvem Gabriela - nová moderátorka show Prásk.
 
Show Prásk s novou moderátorkou už dnes večerPrásk předávám ve skvělé kondici, chci moc poděkovat Nově za příležitost podílet se úspěšně na živém vysílání v prime time a Gábině Partyšové přeji, ať se jí v pořadu daří. Stála kdysi u zrodu a je vynikající a přirozenou volbou,“ popřál Pavel Novotný. 

S Pavlem Novotným dlouhodobě spolupracujeme a změnou moderátora v pořadu Prásk! tato spolupráce rozhodně nekončí. Děkujeme mu za živé moderování i řadu programových nápadů pro Prásk a těšíme se na další pracovní setkání na jiných projektech,“ sdělil k odchodu Pavla Novotného Martin Švehlák, ředitel zpravodajství.

Kromě nové moderátorky čeká diváky Prásku další změna v podobě nového studia. Ta se na obrazovkách projeví v průběhu jara. Premiérový díl show Prásk! s Gabrielou Partyšovou mohou diváci sledovat už dnes večer po Ordinaci v růžové zahradě 2.

Show Prásk! s moderátorkou
Gabrielou Partyšovou uvidíte poprvé už dnes večer


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
konečně ten fracek Novotný vypadne, vždyť neuměl ani pořádně mluvit, někdy mu nebylo ani rozumět
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles