Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Šikland zahajuje sezónu novým letním programem

26. 06. 2015 | Česká republika
Poslední červnovou sobotu zahajuje Šiklův mlýn již 22. sezónu svého letního programu.

Novinkou, která by měla přispět ke zkvalitnění služeb a hlavně k modernějšímu a komfortnějšímu ubytování je nový hotelový resort Šikland, který se skládá z residence Arizona a stávajícího hotelu Colorado Grand.
Nově tento komplex poskytuje více jak 200 hotelových lůžek. Samotný komplex bude i přes letní sezónu stále procházet částečnou úpravou a to převážně vnější fasády. Finální dokončení se plánuje na podzim 2015 s mnohými změnami pro celoroční provoz. Pro dovolenkáře jsou také nově připravené balíčky zábavy a služeb pro víkendové, třídenní i týdenní pobyty, aby si každý den užili svoji dávku aktivit včetně večerních animačních programů.

Přímo v sobotu 27. června 2015 čeká malé i velké návštěvníky premiéra dopoledního humorného divadla „Samovo tajemství“ i odpoledního akčního divadla „Molly Parkerová“ s krásnými koňmi, divokými přestřelkami a ohlušujícími výbuchy. Těšit se můžete i na zbrusu novou westernovou show s názvem „Amerika v čase zábavně i poučně“.

westernový motosrazStejně jako minulý rok bude zahájení sezóny spojeno s Westernovým motosrazem. Již 5. ročník slibuje přehlídku více než 600 strojů, spanilou jízdu po okolí, motorkářské soutěže i rockovou kapelu. Všichni motocykloví řidiči mají v tento den zdarma vstup, pivko i občerstvení. V sobotu začíná letní provoz i celého zábavního areálu Šikland a to tedy nejen Šiklova mlýna, ale i Strašidelného zámku Draxmoor v Dolní Rožínce. Opět se můžete nechat vystrašit i pobavit a stejně jako v minulých letech jsou připravené noční strašidelné prohlídky Draxmooru pro dospělé, které jsou letos naplánované na sobotní noci 18. července a 15. srpna 2015.

Letní sezóna Šiklandu je tento rok od 27. června do 30. srpna 2015. Otevřeno je v tomto období nonstop. Pondělky má Šiklův mlýn bez programu. Od úterý do neděle, každý den od 10 do 18 hodin, na vás čeká denní program nabitý zábavou. Kromě zmíněných divadel a westernové show, je otevřená více než desítka zábavných atrakcí pro děti i dospělé, např. svezení na koni, jízda ve vláčcích, lukostřelba, jízda v bojovém vozidle nebo na čtyřkolkách. Program běží i na náměstí městečka v podobě přehlídek dobových kostýmů či dobového spodního prádla, tanečních ukázek a soutěží. Děti mohou navštívit i zoopark a v horkých dnech se ochladit v aquaparku s divokou řekou a megatrampolínou. 

Šikland - westernová showAreál samozřejmě disponuje i širokou nabídkou stravování od ryze české kuchyně po rychlé občerstvení. Každý čtvrtek je denní program doplněn o večerní animační program, ohňovou show - pohádku „Poslední dračí vejce“ a noční strašidelné jízdy ve vláčku Union Pacific. Stejně jako každý rok budou všechny sobotní dny ve znamení mimořádných akcí. Těšit se opět můžete např. na Velký den koní, tento rok s doprovodným programem v podobě ukázky drezury Lipického hřebce nebo zábavnou školou poníků. Vaší pozornosti jistě neunikne jako vždy jedinečná Velká ohňová show se špičkovými kaskadéry a pyrotechniky nebo Aeoroshow, kam přijal pozvání akrobatický pilot a držitel 1. místa RED BULL AIR RACE CHALLENGER, Petr Kopfstein.

Letní sezóna 2015 bude v Šiklandu plná zábavy a skvělých zážitků.  


Zdroj, foto: Šikland


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Šikland zahajuje sezónu novým letním programem:

Šikland zahajuje sezónu novým letním programem
Šikland zahajuje sezónu novým letním programem
Šikland zahajuje sezónu novým letním programem
Šikland zahajuje sezónu novým letním programem
Šikland zahajuje sezónu novým letním programem
Šikland zahajuje sezónu novým letním programem
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Bezvadné akce pro malé i velké chlapy.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles