Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šikovný tablet pro každou situaci

16. 12. 2014 | Technika
-Komerční sdělení-
Lenovo YOGA












Být neustále na příjmu je dnes extrémně důležité. I proto jsou tablety tak populární – nezatíží kabelku a umožní vám pracovat i se bavit doma, na dovolené nebo po cestě do práce. Pokud toužíte po výkonném a navíc stylovém zařízení, pořiďte si YOGA Tablet 2 od Lenovo.


Lenovo Yoga Tablet 2 je rozhodně zařízení, které vás vyčlení z davu. S jeho unikátními čtyřmi režimy použití – Podrž, Postav, Polož a Pověs – bude mít práce i zábava úplně jiný rozměr. Díky vylepšenému stojánku si přehrajete oblíbené video během vaření, mrknete na sociální sítě při jídle a pro následný úklid si pustíte hudbu. Vylepšené stereo reproduktory, využívající inovativní technologii zpracování zvuku, vám poskytnou ohromující zážitek z vašich oblíbených písní.

LENOVO Yoga TabletV základu nabízí tablety Lenovo Yoga Tablet 2 kombinaci operačního systému Android 4.4 Kit Kat a procesorů Intel, která zajistí výjimečně vysoký výkon. YOGA Tablet 2 se ale dá pořídit v obou velikostech (8palcový a 10palcový) také se systémem Windows 8 a předplatným služeb Microsoft Office 365, takže bude ještě více užitečný ve vašem pracovním procesu.

Na doma i na cesty se bude hodit další z důležitých předností YOGA Tablet 2 - jeho impozantní výdrž baterie. Na jedno nabití zvládne tablet až 18 hodin práce, takže i po celodenní zátěži mu zbyde dost energie na noční zábavu. Je to v každém ohledu elegantní výkonný drobek, který s vámi udrží krok, ať budete kdekoliv.
LENOVO YOGA



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ještě že náš papouch je poslední dobou líný, už mi jeden kabel taky přecvaknul SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To souhlasím. Hlava se mi točila z reklamy.
Obrázek uživatelky
profil
7 x Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak jen 6xSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
stále držíš pozici?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles