Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Silvestrovská první pomoc pro vlasy

27. 12. 2018 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Také milujete silvestrovsky rozzářenou atmosféru všude kolem? Stoly se prohýbají pod různými svátečními pochoutkami a ve vzduchu je téměř hmatatelná slavnostní nálada. Skvělé outfity a trendy účesy zdobí každého přítomného a už očekáváme příchod nového roku.

Pokud chcete i letos okouzlit společnost, je naprosto nezbytná příprava skvělého účesu. S jeho přípravou si můžeme poradit sami a nebo se nechat zkrášlit profesionály v kadeřnických salonech. Ale vedle přípravy je důležité postarat se o to, aby účes vydržel prakticky až do dalšího roku.

OSiS+Revoluční fixační sprej OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net dokáže váš silvestrovský styling udržet dokonalý po celý sváteční večer. Je konec nervóznímu upravování vlasů během slavnostních okamžiků. Vlasy tak můžete pustit z hlavy a naplno si prožít krásnou půlnoc s blízkými.

Díky unikátní technologii zasychání, přípravek při aplikaci nestéká, a ihned jste připravená vyrazit. Vlasový styling zůstane poddajný, lehký a dlouhotrvající. Paměťový efekt, kterým se OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net pyšní, se o to postará.

„Na spreji OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net je úžasný způsob jeho aplikace. Při nanášení produktu oceníte jeho rychlé zasychání díky jeho super suché struktuře. Je velmi odlehčený a vlasy ani v zimně nezatíží,“ uzavírá vlasový specialista Tyler Johnston.OSiS+

Po náročných silvestrovských oslavách oceníte rychlou pomoc pro osvěžení a upravení vlasů. Určitě se ráno nechcete zabývat pečlivým zkrášlováním, ale zároveň chcete pro své okolí vypadat svěže. Jak toho ale docílit v nové životní etapě?


Oslňte přirozeně nedbalým lookem. Svoji kreativitu můžete zvýraznit se suchým šamponem OSiS+ BOHO REBEL. S ním si zachováte svou vlastní autenticitu a přirozenost. Navíc potěší i jemnou nasládlou vůní.

Tento revoluční suchý šampon je vhodný jak pro světlé, tak i tmavé odstíny vlasů. Je jemně pigmentovaný a tudíž podpoří výraz vašeho účesu. Velkou výhodou je, že nezanechává na ošetřených vlasech specifický film ani žádné jiné stopy.

Tento unikátní pigmentovaný suchý šampon OSiS+ BOHO REBEL dokáže vykouzlit romantické vlny, aniž by vlasy zatížil. Aplikaci lze uskutečnit za sucha či mokra. Způsob jednoduché, ale přesto vydatné péče o vlasy nikdy nebyl dostupnější. Je vytvořen pro každý typ vlasů a líné novoroční ráno si tak můžete v klidu vychutnat způsobem, který vám bude mnohem příjemnější než složitá péče o svůj zevnějšek. Vlasy vám budou vděčné po celý nastávající rok.

OSiS+ BOHO REBEL
















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Silvestrovská první pomoc pro vlasy:

Silvestrovská první pomoc pro vlasy
Silvestrovská první pomoc pro vlasy
Silvestrovská první pomoc pro vlasy
Silvestrovská první pomoc pro vlasy
Silvestrovská první pomoc pro vlasy
Silvestrovská první pomoc pro vlasy
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda