Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Single v létě? Nevadí. Jak zažít prázdniny v rytmu festivalů, výletů a zábavy v okruhu přátel

13. 07. 2013 | Vztahy
Pro mnohé je léto časem dovolených ve dvou, romantických procházek a intimních pikniků v parcích. Ti, kdo jsou single, jim ale rozhodně nemusí závidět, protože dovolenou, výlety a pikniky si lze užít i s přáteli. Kdo si na své přátele neudělá čas, má smůlu a ujede mu vlak plný zábavy. Jak si užít single léto a nebýt sám, poradí odbornice na vztahy Martina Horáková.

„Užívání si volného času s přáteli je stejně příjemné jako romantické chvilky ve dvou. Samozřejmě, každé má něco do sebe a navzájem se to nedá nahradit, ale příjemné pocity může vyvolat obojí,“ uvádí Martina Horáková. Mnozí zamilovaní staví své přátele na druhou kolej a ti, pokud nejsou ve vztahu, se tak mohou v okamžiku stát osamocenými. Řešení je na první pohled velmi jednoduché – stačí se obklopit co nejvíce lidmi.

Single v létě ?Single, ale s partou přátel

Z výzkumů vyplývá, že každý z nás má v průměru dva až tři nejbližší přátele. I přes stovky přátel a známých na různých sociálních sítích zůstává síť těch nejbližších opravdu úzká. „Na dovolenou nemusíme jet jen se svojí nejlepší kamarádkou, ale i s bývalými spolužáky, kolegy z práce a jejich přáteli,“ komentuje Martina Horáková. „Ve více lidech se lépe udržuje dobrá nálada a ta špatná se snadněji rozptýlí,“ dodává.
V partě se dobře griluje, piknikuje i výletuje. Je spousta možností, jak si ve více lidech užít výhody velkoměsta i klidu u jezera. „Pronajměte si chatu. Díky více lidem je i cena samozřejmě příznivější. Vydejte se na výlety po okolí. Bezpochyby si užijete spoustu krásných okamžiků, na které budete dlouho vzpomínat a navíc zlepšíte a utužíte své přátelské vztahy,“ radí odbornice na vztahy.

Single, ale ve dvou

Být bez partnera neznamená být sám a osamělý. „Vezměte svoji nejlepší kamarádku a vyrazte do Paříže na nákupy. Nebo svého nejlepšího kamaráda na motorkářskou cestu po Evropě. Abyste si užili volno ve dvou, nemusíte mít mezi sebou intimní vztah,“ doporučuje Martina Horáková. Stejně jako dovolená v páru, i ta s přáteli může být zkouškou. Její výhodou ale je, že s největší pravděpodobností se po skončení dovolené zase uvidíte jen několik dní v týdnu a nebudete řešit společnou budoucnost.
„Se svými přáteli můžete dělat téměř všechno, jen vynechejte romantické večeře při svíčkách. Užívejte si to, co máte rádi a nenechte se odradit takovým detailem, kterým je v tomto okamžiku single život. Využívejte jeho výhody a věnujte se naplno těm, kteří to ocení,“ vysvětluje odbornice ze seznamky.

Nikdo nemá čas

Nejhůře se udržují vztahy s těmi, kdo na své přátele nemají čas. Noví přátelé se často hledají hůř než partner. Lidé, kteří na vás nemají vůbec čas, nejsou ti praví přátelé, kterými stojí za to se obklopit. Mnohem lepší cestou je tak vydat se naproti poznávání nových lidí se stejnými zájmy a představami.

Kam se ještě vydat?

Možností, kam se vydat sám, je spousta. Hudební, divadelní i multikulturní festivaly se během léta pořádají po celé republice. Stoupá i obliba festivalů a slavností spojených s jídlem, vínem či pivem. „Vydat se na cyklistický či pěší výlet nemusíte s velkou společností. Se sluchátky a příjemnou hudbou si přírodu užijete naplno i sami. Cestou určitě potkáte mnoho zajímavostí, jako jsou hrady, zámky, muzea či přírodní úkazy, které stojí za návštěvu. A když vám bude přáno, možná právě tam potkáte svoji osudovou lásku“, uzavírá Martina Horáková.


Zdroj, foto: Leyter.com


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mnoho lidí je nyní singleSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
něco konečne udělat ztou reklamou tady naskočí mi video sekne celý prohlížeč jen technická poznámka
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles