Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skiareál ve Špindlu nabízí nejvíce sjezdovek v jednom areálu z celé České republiky

14. 01. 2017 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Loňské investice do zimy ve Špindlerově Mlýně přesáhly 90 milionů korun. Skiareál modernizoval zasněžovací systém na Medvědíně, vybudoval novou lyžařskou školu a investoval do aktivit pro děti i restaurací. Těšit se můžete na 25 kilometrů denně upravovaných svahů, téměř stovku kilometrů běžeckých tratí, snowpark, spoustu dalších zimních aktivit a zážitků, mezinárodní akce nebo bohatý aprés-ski program po celou sezónu.

„Loňskou největší investicí, bezmála 70 milionů korun, byla modernizace zasněžovacího systému na Medvědíně. Červenou a černou sjezdovku jsme osadili sněžnými sprchami, které nám umožnily zprovoznit svahy výrazně dříve, než tomu bylo doposud. Jde o stejný systém, který se nám osvědčil na protilehlé straně skiareálu ve Svatém Petru, a výrazně nám tak loni pomohl k úspěšné sezóně," uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek.

Špindlerův MlýnFinanční prostředky šly také do dětských lyžařských škol a celkově do aktivit pro děti. Skiareál pořídil nové pojízdné koberce, lyžařský kolotoč, vybudoval lyžařskou školku, vedle Quattro Baru vznikl nový dětský koutek s hlídáním a nechybí ani pravidelné animační programy pro děti. Dospělí se mohou těšit na víkendové akce ve Svatém Petru, jako je například fireshow, tanec roleb, jízdy lyžařského demo týmu nebo aprés-ski party. Novinky se týkají i sítě restaurací Spindl Gastronomy. Skiareál vybudoval novou panoramatickou přístavbu restaurace Na Pláni s nabídkou pizza a pasta a navýšil její kapacitu o zhruba 80 míst. Restaurace Medvědín 1 235 m pak prošla změnou dispozice objektu.

Nejvíce sjezdovek v jednom areálu a večerní lyžování na nejdelším osvětleném svahu z celé České republiky

Špindlerův Mlýn nabízí i v letošní zimní sezóně nejvíce sjezdovek v jednom areálu z České republiky. K dispozici je 25 kilometrů denně upravovaných tratí všech obtížností. Těšit se můžete i na téměř stovku kilometrů běžeckých tratí, snowparky, 11 vleků a pět lanovek. Již druhou zimní sezónu zajišťuje komfort moderní vyhřívaná šestimístná lanovka s bublinou proti nepříznivému počasí. Užít si můžete i večerní lyžování na Hromovce, která je nejdelší osvětlenou sjezdovkou v Čechách, nebo Fresh Track - ranní lyžování na čerstvě urolbované sjezdovce ještě před oficiálním spuštěním lanovek s bohatou horskou snídaní.

Lacinější lyžování s GOPASS

Tuto zimu nabízí Špindlerův Mlýn lyžařům zákaznický systém GOPASS. Členství zajistí návštěvníkům především nejvýhodnější ceny skipasů. „Systém umožňuje pohodlný a rychlý nákup permanentek v e-shopu www.gopass.cz přímo z domova, navíc za výhodnější ceny než na pokladnách areálu. Lyžaři pak mohou jít se svým skipasem rovnou k lanovce, vyhnou se jakýmkoliv zdržením a frontám u pokladen," přiblížil věrnostní program Čeněk Jílek s tím, že čipová karta Gopass přináší členům i řadu dalších výhod a slev například za občerstvení v restauracích i aprés-ski barech, v půjčovnách a prodejnách vybavení a další služby. Členství v klubu je přitom zcela zdarma, stačí jen registrace na www.gopass.cz.

Skiareál.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Skiareál ve Špindlu nabízí nejvíce sjezdovek v jednom areálu z celé České republiky:

Skiareál ve Špindlu nabízí nejvíce sjezdovek v jednom areálu z celé České republiky
Skiareál ve Špindlu nabízí nejvíce sjezdovek v jednom areálu z celé České republiky
Skiareál ve Špindlu nabízí nejvíce sjezdovek v jednom areálu z celé České republiky
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice