Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Škola je tu! Na jaké potřeby letos nezapomenout?

4. 09. 2015 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Září odstartovalo další rok školní docházky, a nebo možná ten úplně první rok ve škole. Vedle výběru té nejkrásnější aktovky, penálu, krabičky na svačinu nebo sáčku na přezuvky by rodiče neměli zapomínat ani na další potřeby. Třeba ty na psaní a výtvarnou výchovu.

Co dítě musí mít?


1) Aktovku – takovou, která je uzpůsobena dětské postavě, věku a váze dítěte. Dítě nesmí nijak zatěžovat, měla by být vyroben z lehkých a pevných materiálů a především by měla být uzpůsobena fyziologii zad dítěte. Samozřejmostí by také měly být reflexní body, aby dítě bylo dobře viditelné.

2) Penál – nejvhodnějšími penály jsou klasické dvoukřídlé penály. Pro začátek stačí jen drobné vybavení jako jsou psací potřeby, které jsou následně doplněny dle pokynů učitelů. Z materiálů je pak nejvhodnější plastový penál vybavený zipy, právě takové vydrží nejvíce.

lepidla Herkules3) Psací potřeby – nejvhodnější jsou takové, které jsou ergonomické, přizpůsobené fyziologii dětské ruky. Dítě totiž i při delším psaní a zvykání na psaní neunavují, nemusí na ně tlačit a píší lehce. Základem je také zdravotně nezávadný inkoust, které jde zmizíkovat.

4) Kreslicí potřeby – pro výtvarnou výchovu jsou také nutné potřeby na kreslení. Právě pro nejmenší děti jsou ideální klasické pastelky, na nichž se dítě naučí nejvíce. Voskovky nebo fixy přicházejí na řadu až v další fázi vývoje a učení.

5) Nůžky – jedna z pomůcek spadající do kategorie potřeb na výtvarnou výchovu. Nůžky jsou základem, a proto by nůžky pro děti měly mít kulaté zakončení a neměly by být příliš ostré. Nakonec, dítě s nimi bude většinou stříhat jen papír.

6) Lepidlo – stejně jako nůžky patří i lepidlo mezi potřeby na výtvarnou výchovu. Pro děti na základních školách je nejvhodnější formou lepidla lepicí tyčinka, např. Herkules. Dítěti se s ní totiž snadno pracuje, lehce ji vysune a potře lepenou část papíru. Navíc rychle schne, dobře drží a dítěti ani nehrozí žádné riziko, znečištění oblečení nebo přilepení kůže. Navíc je právě Herkules zcela zdravotně nezávadný a lepí i dřevo, což dítě ocenění v pozdějších letech školní docházky.

Novinka v sortimentu lepidel Herkules – lepicí tyčinka Herkules Mizím


Herkules
slaví úspěchy a společně s nimi rozšiřuje i své portfolio legendárních lepidel. V těchto dnech přichází na trh lepicí tyčinka nové generace s příznačným názvem Herkules Mizím. Dokonale se hodí hlavně pro děti do škol, ale zamilujete si ji i v domácnostech nebo kancelářích.

A proč Mizím?Herkules Mizím
Po aplikaci se totiž nanesené lepidlo zbarví do fialova a toto zbarvení se ztratí (zmizí) až po dokonalém zaschnutí. Ideální vychytávka zejména pro děti, které tak předejdou riziku zašpinění nebo nechtěného posunutí lepených předmětů ještě před zaschnutím lepidla. Fialové zbarvení dává také přehled o tom, jaké plocha je už lepidlem pokryta.

Když lepit, tak jedině s lepidly Herkules!

 
Pokud se občas nevyhnete nějakému drobnému domácímu lepení nebo hledáte nejideálnější praktické lepidlo pro dítě do školy, sáhněte po novince Herkules Mizím. Jedná se o dokonalou lepicí tyčinku, která se navíc po nanesení zbarví do fialova, a tak máte naprostý přehled o všem. A to, jak o ploše pokryté lepidlem, tak i o stavu zasychání. Po zaschnutí lepidla totiž fialové zbarvení zmizí a vy tak jasný dokonalý signál o tom, že je lepení u konce.

Lepení novém generace s tyčinkou Herkules Mizím je tu!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Škola je tu! Na jaké potřeby letos nezapomenout?:

Škola je tu! Na jaké potřeby letos nezapomenout?
Škola je tu! Na jaké potřeby letos nezapomenout?
Škola je tu! Na jaké potřeby letos nezapomenout?
Škola je tu! Na jaké potřeby letos nezapomenout?
Škola je tu! Na jaké potřeby letos nezapomenout?
Škola je tu! Na jaké potřeby letos nezapomenout?
Škola je tu! Na jaké potřeby letos nezapomenout?
Škola je tu! Na jaké potřeby letos nezapomenout?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Souhlasím s vaším názorem na kamioňáky a vůbec všechny bezohledné řidiče. Silnice jsou stále více nebezpečné!! Velké pokuty a vězení!!!
Obrázek uživatelky
profil
se do 18.30 hod.
Obrázek uživatelky
profil
jojo s polákama máte pravdu !
Obrázek uživatelky
profil
5x
Obrázek uživatelky
profil
4.

Radši ani neřeknou, jaké byl ten řidič národnosti. Určitě to byl zase Polák. To jsou opravdu nejnebezpečnější řidiči. Bydlím u rušného tahu na Polsko a polské auto se pozná podle stylu jízdy už na dálku :(
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles