Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skupina CLOU vyráží s novým albem a novým kytaristou na turné

29. 09. 2008 | Kultura
CLOU, autoři hitů Island Sun, Lean On My Shoulder či Snowy Wings, představí 6.října své nové studiové album FOR TONIGHT.

FOR TONIGHT, jak byla novinka pojmenována, přinese jedenáct nových skladeb, které vznikly přes letošní léto v několika nahrávacích studiích a pod koproducentským dohledem Amáka, baskytaristy Sunshine, který se rovněž ujal mixu všech skladeb.

„Amáka nám doporučil a pomohl domluvit náš kamarád a technik Kuba Alexa z Quite Quiet“, vysvětlují Clou, jak ke spolupráci s Amákem došlo.

Oproti oběma předchozím deskám, představuje For Tonight koncepční album s konkrétním příběhem.  Pod hudbou je opět podepsána celá kapela, která ale ještě před započetím práce na tomto albu rozšířila svoji sestavu o druhého kytaristu. Stal se jím Rocky (Pavel Bureš)  z bývalých 5th April (dnes vystupujících pod názvem Ionatan), se kterými skupinu pojí nejen dlouholeté přátelství ale i řada  společných koncertů – jako např. loňské turné Clou Ghosts Of November, na kterém 5th April hostovali.

skupina CLOUskupina CLOU














O texty se, na rozdíl od debutu a jeho následovníka „Clou“, kde byla tato složka dílem externích spolupracovníků, tentokát postarala kapela sama.

S novým kytaristou a novým repertoárem budou Clou na živo k vidění už 17. října, kdy prvně vystoupí jako host Support Lesbiens na jejich turné k zářijové novince Lick It.

„Vystupovat budeme, jak v halách tak komornějších prostorech napříč celou republikou, atmosféru koncertů bude dotvářet speciálně navržená scéna," přibližují podobu nadcházející koncertní šňůry Support Lesbiens.


SUPPORT LESBIENS LICK IT TOUR

HOST: CLOU

17.10.        TEPLICE – Zimní stadion
18.10.        NEJDEK – KD
22.10.         PRAHA – Incheba Aréna
24.10.        ČESKÉ BUDĚJOVICE – Bazilika
31.10.        JIHLAVA – Sportovní hala
04.11.        BRNO – Hala Vodová
07.11.        ZLÍN – Hala Novesta
11.11.        OSTRAVA – Bonver Aréna
22.11.        KRNOV – Kofola
27.11.        PLZEŇ – DK Inwest
28.11.        PŘÍBRAM – Junior klub
29.11.        DĚČÍN – Škuner


Aktuální informace k albu FOR TONIGHT skupiny CLOU naleznete na jejich oficiálních webových stránkách skupiny CLOU.


ZUZI
Chytrá Žena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !