Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skvělý duet pro chytré ženy !

4. 10. 2010 | Trendy
Módní trendy ne vždy zohledňují potřeby lidského těla. Často nás nabádají k nošení takových módních prvků, které dlouhodobě nepůsobí vždy užitečně na naše zdraví.

Názory lidí se často rozcházejí v souvislosti s tím, jaké následky může mít, pokud máme v chladném počasí odhalený pas. Z vědeckých studií vyplývá, že prochladnutí je v první řadě bakteriálního původu, bakterie jsou přítomné v organizmu každého jedince, ale problémy způsobují až tehdy, kdy nám – lidsky řečeno – ochladne tělo. V důsledku toho se snižuje obranyschopnost organizmu, bakterie se rozmnoží a stanou se choroboplodnými.

Zahřívací pás

V současnosti je stále více jedinců, kteří hledají na tento problém řešení až, když je už pozdě: pokud si nedáme pozor, prochladnutí se může stát neustále se vracejícím hostem našeho organizmu.

Pro ty, kteří rádi zkouší nové věci a jsou si vědomí zodpovědnosti za svoje zdraví, máme dobrou zprávu: existuje ohřívač HIPPSY „ochrana pasu“, který vyřeší Vaše problémy s odhaleným pasem.

HIPPSY zahřívací pás
V průběhu minulého roku, v čím dál více zemích světa, vyslovili důvěru tomuto doplňkovému řešení, které eliminuje módní nedostatky. V první řadě, protože hraje důležitou úlohu při ochraně zdraví a zároveň je také moderním módním doplňkem. Díky 6 velikostem a neustále se rozšiřující škále barev si může každý vybrat jemu nejvíc vyhovující produkt.

Ohřívač HIPPSY „ochrana pasu“ je velmi pohodlný a příjemný na nošení (95% bavlna) v různých oblastech našeho života – při práci venku, v kanceláři, během sezení, ve škole anebo při aktivitách ve volném čase.

HIPPSY „ochrana pasu“ je vyhotovený z pružného přírodního materiálu. Pohodlně se navine na Vaši pokožku. 

TIP! Pořiďte si více barev za výhodnou cenu pro oživení Vašeho šatníku!


Pro uživatelky portálu chytrážena.cz máme malý dárek: - 5% slevu z hodnoty objednávky. Do kolonky "Případné Vaše poznámky" napište heslo: ženy
(cena HIPPSY ochrany pasu je při objednání balíčku  MIX 7 - 247,- Kč/ks)

Na Vaše zdraví!


Klikněte na naši stránku a získáte víc informací www.profitrade.sk


ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Skvělý duet pro chytré ženy !:

Skvělý duet pro chytré ženy !
Skvělý duet pro chytré ženy !
Skvělý duet pro chytré ženy !
Skvělý duet pro chytré ženy !
Skvělý duet pro chytré ženy !
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles