Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skvosty lázní

4. 06. 2008 | Knižní tipy
Autoři: Petr David, Vladimír Soukup, Zdeněk Thoma
Vydala:
Euromedia Group k.s., Knižní klub
Rok vydání: 2005
Počet stran: 208 str.
Formát: 222 x 306 mm, vázaná
Cena: 399 Kč, pro členy klubu 299 Kč

Čechy, Morava a Slezsko jsou země, jež lze bez nadsázky označit jako lázeňskou velmoc.

Tato kniha, v řadě Skvostů již třetí, nás po řadě provází všemi lázněmi, které jsou u nás v provozu a upozorňuje i na ty, které z nějakého důvodu zanikly. Některé naše lázně mají velmi dlouhou historii - nejstarší písemné zmínky o léčivých pramenech se objevují už ve dvanáctém století.

Skvosty lázníVydejme se tedy na virtuální výlet - nejprve se rozjedeme do Západních Čech, do pověstného lázeňského trojúhelníku a navštívíme Karlovy Vary a Mariánské a Františkovy Lázně.

Naši zemi procestujeme křížem krážem, a poznáme léčebny věhlasných jmen: Kynžvart, Jáchymov, Janské Lázně, Vráž, Karlovu Studánku, Velké Losiny, Bochoř, Luhačovice a všechny ostatní. Pobyt v lázeňském městě se často snoubí i se společenským ruchem a procházkami po okolí.
Proto součástí této knihy jsou i náměty na poznávací výlety a upozornění na nejzajímavější historické a architektonické pamětihodnosti.


Více informací o knize Skvosty lázní se dozvíte nebo knihu zakoupíte na www.knizniweb.cz, v knihkupectví a prodejnách Knižního klubu.



ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !