Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slavnostní Novoroční koncert - Zimní pohádka

28. 12. 2010 | Kultura

Slavnostní Novoroční koncert-ZIMNÍ POHÁDKA se uskuteční v rámci VII. Mezinárodního hudebního a tanečního festivalu dětí a mládeže 6. ledna 17:30 Dům Kultury Teplice  (Mírové náměstí 2950, Teplice) a 7. ledna  16:30 Kongresové centrum Praha (5. kvetna 65, Praha 4)!


Diváky čeká jedinečná atmosféra svátku, kterou tvoří mistrovská vystoupení talentovaných mladých umělců z Čech, Polska, Slovenska a východní Evropy.Program galakoncertu tvoří výběr z nejzajímavějších čísel laureátů festivalu, která jsou pečlivě vybírána předními umělci z České republiky.


zimni-pohadkaV Kongresovém centru Praha se uskuteční již tradiční Novoroční sváteční koncert Zimní pohádka, který se koná pod patronací velvyslanectví Ruské federace. Zimní pohádka – vždy očekávaný svátek pro děti i dospělé! Výrazné a barevné představení se bude líbit dětem různého věku.


7.ledna  Od 16:30  ve foyeru KCP malé hoste se mohou těšit na kolové tance u Vánočního stromečku, nejrůznější hry, dostanou možnost zazpívat a zatančit s pohádkovými postavami. 7. ledna Od 17:00 Sváteční koncert –Zimní pohádka 2011 - jedinečné a výrazné představení, originální dějové nápady moderního a klasického tance, krásný sborový zpěv, folklor, svérázné a barevné kostýmy. 


Diváci se mohou těšit na grandiózní slavnostní konfety-ohňostroj a  sladké dárečky! Obdarujte sebe a svou rodinou nezapomenutelným svátkem „Zimní pohádky“! Pospěšte si, počet míst je omezen!


Cena vstupenek:
Teplice: 100,-Kč/dospělý, 50,-Kč-dítě, předprodej pokladna DK Teplice
Praha: 150,-Kč/dospělý, 270,-Kč-dítě (v ceně zahrnut dárek)
Předprodej: Ticketpro, Ticketart, Ticketstream.


Zdroj: Children-festivals.com


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
na novoroční koncert nepůjdeme,1.1.2011 vždy u nás jdeme na novoroční ohňostroj s přivítáním nového rokuSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles