Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 1. díl - Sázka

11. 01. 2020 | Televizní tipy
1. díl nového seriálu Slunečná můžete sledovat 11. 1. 2020. Starý Popelka – otec Týny a Sylvy zemřel. Týny s ním žila na statku a společně se staraly nejen o statek, ale i o lidi, kteří s nimi na statku žili a pomáhali. Jsou to většinou ztracené existence, kterým Popelka nabídnul nový domov.

Po smrti Popelky se začínají všichni zajímat o to, co bude se statkem dál? Je na pěkném místě a hlavně, má velmi dobrou vodu na Sluneční stráni, díky které tam rostou bylinky. Štěpána, který chodí s Týnou jeho matka přesvědčí, aby se na případný prodej statku šel Týny zeptat. Ten to nakonec udělá, ale na takové otázky není vhodná chvíle. Štěpán se s Týnou pohádá a odjede do města pro plynovou bombu ke grilu, kterou jí zapomněl nachystat.

Slunečná - 1. díl - SázkaV Praze se dostáváme do prostředí významné firmy Janka Linharta. Hned v úvodu vidíme, jak dokonale Janek dokáže lidmi manipulovat a vydělávat peníze. Janek odjíždí na cyklistický závod díky jednání ve své firmě se zpožděním. Ale najde zkratku, uplatí nějaké lidi a kdyby nenarazil po cestě na Štěpánovo zdemolované auto po autohavárii, jistě by vyhrál. Janek vytáhne Štěpána z auta a tím mu zachrání život. Nicméně přijde o velmi drahé kolo. Ale ani to nezabrání Jankovi, aby s neporadil. Koupí od dědka staré kolo a do cíle dojede. Se zpožděním, ale dojede na statek.  

Na statku se mezitím rozvíjí spory mezi Týnou a Sylvou. Sylva už dostala nabídky, aby statek prodala. Ale Týna o tom nechce ani slyšet. Stará se o cyklisty, kteří si ještě před smrtí Popelky zarezervovali pokoje. Tak se Janek seznamuje s Týnou. A vsadí se o piva, že ji dostane. Tak jako koneckonců každou. Ale nechce před Týnou vystupovat jako bohatý podnikatel Linhart, a proto si s Vilímek vymění role. Nikdo tedy na statku netuší, kdo je kdo. A Janek se snaží Týnu dostat. Ta ale nemá na Janka čas, ani náladu. Pro ni je to zpovykanej fracek z Prahy.

Navíc se dozvídá, že měl Štěpán autonehodu. Jeho matka Lída jí to vmete do tváře, že je to kvůli ní. Týna je nešťastná. V noci se jí zjev otec. A Týna se s ním baví o statku a práci. Sylva se uchýlí k podvodu a ukazuje Týně email, který napsala sama. Ale tvrdí, že ho napsal jejich táta. V emailu se píše, že starý Popelka chtěl statek prodat. Když ani to na Týnu nezabere, poškodí Sylva trak-tor. Ví, že na statku nejsou peníze a musí přesvědčit nějak Týnu, aby statek prodala. Lékař sděluje Lídě a Frantovi Vackovým, že měl Štěpán autonehodu.

Vzhledem k tomu, že měl poškozenou od narození jednu ledvinu a druhou si poranil při autohavárii, je vysoce pravděpodobné, že bude nutná transplantace. František se hned nabízí jako dárce, ale Lída vše zaonačí tak, aby v případě nutnosti nevolali z nemocnice Frantovi, ale jí. Franta o tom samozřejmě neví Lída dělá vše tajně. Janek uvidí Týnu v lese kácet strom. Rozhodne se, že ji musí dostat, za každou cenu. A sděluje Vilíkovi, že další den se na statek vrátí.

O seriálu Slunečná:


ČR 2019.  Režie: L. Kodad. Hrjaí: E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další.

1. díl seriálu Slunečná
můžete sledovat 11.1. 2020 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles