Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 14. díl - Zrození nepřítele

25. 02. 2020 | Televizní tipy
14. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Zrození nepřítele“ a sledovat jej mů-žete 25.2. 2020. Týna přijela do Prahy do firmy. Hana ji posílá za Romanem. Jed-nak proto, že Týna ještě stále neví, že Janek není ve skutečnosti Vilda a pak proto, že o projekt Slunečná se stará Roman. Týna mu oznámí, že Sylvu vyplatí Vackovi.

Ale Sylva na schůzku dorazí taky a řekne jasně, že ona prodá svoji polovinu Linhartům. Týna chce mluvit přímo s Linhartem, a tak vtrhne do Jankovi kan-celáře. Protože neví o záměně Janek a Vilda, tak si myslí, že je Janek Vilda. Je na něho naštvaná, ale největší zlost si chce vybít na Linhartovi. Janek nechá povolat Vildu. Když dorazí, tak ho Týna seřve a chce, aby nechali statek na po-koji. A je taky.

Slunečná - 14. díl - Zrození nepřítelePřitom prozradí, že se kvůli statku bude vdávat dřív, protože Sylvu vyplatí Vacková. Takže peníze zůstanou v rodině. Zpráva o svatbě Janka zaskočí. A znovu nastoupí na Romana, protože mu jasně řekl, že celá akce Slunečná se nemá realizovat. Poškozuje to pověst jejich firmy. Takže akci koupě Slunečné definitivně zastavuje!!! Roman ale za zády Janka přemlouvá Sylvu, aby rozhá-dala Týnu se Štěpánem. Sylva souhlasí.

A svede Štěpána, sex si nahraje na kameru. Štěpán je opilý a ničeho si nevšim-ne. Sylva pak předá flešku s nahrávkou Vackové chce aby odmítli vykoupit její podíl. Ta nejdřív jančí a seřve Štěpána, ale pak řekne Sylvě, že tu nahrávku klidně ukáže Linhartovi a ten si ji asi nevezme, když uvidí, jak souloží se Ště-pánem. Sylva sklapne.

Janek zjistí, že Roman žaloval Johnovi. Když ho s tím konfrontuje, tak se Ro-man přizná. A má trumf! John chce, aby pokračovali v koupi Slunečné. A Ma-tějka má o Slunečnou velký zájem. Roman tedy opět začne jednat za Jankovými i zády.

Tony našel v lese mrtvé bažanty. Veterinář je vezme do města, musí zjistit, jestli neřádí ptačí chřipka. Běta má o slepice strach, a tak rozhoduje, že je budou muset někam odklidit, aby k nemohli ptáci a neonemocněly. Rozhodne se je zavřít do kurníku. I ostatní ženský mají strach o slepice, tak nastoupí na vete-rináře. Kdyby to byla ptačí chřipka, tak se to včas dozvědí. Nakonec se ukáže, že žádná chřipka neřádí, Starý Slanina ne z vlastní viny koupil prošlé zrní a ba-žanti se otrávili.

Lída chce po Frantovi, aby u soudce Koblihy zjistil, jak to vypadá se Zdeňko-vou vilou. Jejich společné soužití je čím dál komplikovanější. Franta na to nemá čas, protože se právě dozvěděl, že hejtman chce zrušit Konvičkové pojízdnou prodejnu. Ta, když se to dozví, se hned do Franty pustí. A večer se Zdeňkem zapíjí v hospodě žal. Zdeněk si ale všimne, že se potí a je brzy opilá. Kon-vičková dokonce přespí u Vacků, společně se Zdeňkem, se kterým se opila.

Ráno si Zdeněk všimne, jak moc pije Konvičková vodu. Udělá jí krevní test na cukr, ten má hodně zvýšený. Přemluví ji, aby šla k lékaři. A Konvičková mu pak děkuje, že jí zachránil život. Potvrdilo se totiž, že má diabetes. A Lída za-chrání i Konvičkové pojízdnou prodejnu.

O seriálu Slunečná:


ČR 2019. Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další. Režie L. Kodad

14. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 25.2. 2020 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !