Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 21. díl - Pidilihovar

19. 03. 2020 | Televizní tipy
21. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Pidilihovar“ a sledovat jej můžete 19.3. 2020. Vilda chce Sylvě říct, kým ve skutečnosti je. Protože si ji chce vzít. Je přesvědčený, že Sylvě nebude vadit, že je jen řidič. Janek a Hana ho varují: Sylva je zlatokopka, až se to dozví, pošle Vildu do háje. Janek má ale pod-mínku, nejdřív musí on říct Týně, že je ve skutečnosti Linhart.

A až pak může jít s pravdou ven Vilda. Janek jede na statek. Lída se snaží dom-luvit s Vildou ohledně svatby. Kolik bude mít hostů a jakou má o svatbě před-stavu. Hana to za Vildu zručně zahrává do autu. Je jí jasné, že Lídě jde hlavně o to, aby za svatbu zaplatila co nejmíň peněz. Vilda čelí nátlaku Sylvy, která po něm chce jeho doklady, aby mohla začít vyřizovat svatbu. Vilda se vymlouvá, nemůže jí je dát, protože by přišla na to, kým ve skutečnosti je. Vilda prosí Janka, aby už řekl Týně o tom, kdo je kdo, protože na něho tlačí Sylva se svat-bou. Janek ale má řešení. Koupil Sylvě a Vildovi svatbu na Seychelách. Když to Vilda Sylvě oznámí, tak je Sylva štěstím bez sebe.

Slunečná - 21. díl - Prsten pro princeznuJanek se snaží s Týnou mluvit o samotě, chce jí prozradit, kdo ve skutečnosti je, ale nedaří se mu to. Vždycky je někdo vyruší. Do toho se ukáže, že na statek dorazili bulvární novináři. Někdo jim dal echo, že se tam bude Linhart ženit. Janek se musí skrývat v pokoji. Všichni si myslí, že je tam pozvala Sylva, ale ta to odmítá. Janek se od Denisy dozví, že je Štěpán v Praze a v jeho bytě s Pav-lou. Rozhoduje se, že to řekne Týně, protože nechce, aby byla od Štěpána podváděná. Ale nakonec to neudělá, jen jim řekne, že jim nemůže jít za svědka na svatbě. A Štěpánovi, že o jeho podvádění ví.

Běta pochybuje o tom, že Sylva „Linharta“ miluje, myslí si, že jde Sylvě jen o peníze. Ale Sylva předvede jedno ze svých mistrovských kouzel a Běta jí lásku uvěří. Samozřejmě neprohlédne, že Sylva lže. Běta se rozhodne, že prověří jestli Sylvu miluje Linhart. Promluví si s Hanou, chce vědět, jestli Linhart Sylvu miluje. Protože Hana-na rozdíl od Běty ví, že Janek se prohodil s Vildou, tak mluví velmi opatrně, takže z toho rozhovoru není Běta moudrá a posílí to její obavu, že Linhart Sylvu nemiluje. Běta si promluví s Vildou, který ji ub-ezpečuje, že Sylvu miluje, ale ona mu nevěří. Když ale uvidí jak uklidní Báru, tak uvěří.

Štěpána si podává Vetrák, protože zjistil, že jezdí Štěpán autem, a přitom od té havárky nemá řidičák. Štěpán slibuje, že jezdit nebude. Štěpánovi volá Pavlína, že se jí stýská. Štěpán zapochybuje, jestli se má oženit s Týnou, protože po Pavle touží víc. Odjíždí za ní do Prahy. Tam jde rovnou za Romanem, jestli by mu nepůjčil Jankův byt, když je Janek na statku. Chce tam mít sex s Pavlou. Roman udělá křivárnu na Janka a bez jeho svolení mu dá Jankovi klíče od bytu, a svolá lidi na mejdan. Když mu zavolá Lída, tak jí Štěpán oznámí, že ruší svatbu s Týnou, protože je zamilovaný do Pavly. Lída si pro Štěpána přijede a uvede ji do reality: nemají velkej lihovar a služebnictvo, ale pidilihovar a všechno si dělají sami. Pavlina láska ke Štěpánovi rázem ochladne a dá mu kopačky.

O seriálu Slunečná:


ČR 2019.  Režie: L. Kodad. Hrají: E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další.

21. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 19.3. 2020 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles