Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 25. díl - Holubí test

2. 04. 2020 | Televizní tipy
25. díl nového televizního seriálu Slunečná nese název „Holubí test“ a sledovat jej mů-žete 2.4. 2020. Týna a Sylva se vracejí od notáře. Takže už má každá z nich oficiálně půl statku. Sylva se netají, že chce prodat svoji polovinu, a nemá nic proti tomu, že ji prodá Týně. Dokonce jí doporučí, aby si vzala úvěr v bance a až ho dostane, tak Sylvu vyplatí.

Týně se uleví. Notář i Sylvin odhadce určil cenu statku na 22 milionů. Týna s Julií řeší, že musí požádat banku o úvěr. Konvičková se nabízí, že Sylvu vy-platí. Týna je naštvaná, protože Sylvu prosila, aby nikomu neříkala, že už mají notářský rozhodnutí. Ale Sylva tvrdí, že nikomu nic neřekla. Týna se zeptá přímo Konvičkové a ta se přizná, že švagrová od bráchy dělá u notáře zapisovatelku, tak to hned začerstva Konvičkové vyklopila.

Slunečná - 25. díl - Holubí testTýna se musí Sylvě omluvit a Konvičkové říct, že jí polovinu statku neprodá. Julie druhý den přináší špatnou zprávu: v bance chtějí, aby vypracovaly podni-katelský záměr. Julie navrhuje, aby se o tom poradila Týna s Jankem, ale ta to odmítá. Tak se Julie radí s Frantou a Kratinou, ale ti ji posílají za Rudou z Mo-dré pyramidy. A odkoupení půlky statku jim dokonce nabízí i Kutal, který je na statku na dovolené. Holky opět odmítnou. Ale dělají podnikatelský plán: ženský k nim budou jezdit, Běta jim bude ordinovat bylinky, ony budou na statku zdravě jíst a pít léčivou vodu. Jen potřebují doktora, který by jim dal pro banku razítko.

Janek čelí Vildovi, který chce říct Sylvě pravdu. Janek ho ukecá, aby ještě tři týdny počkal. Do firmy dorazí Holub a chce s Jankem mluvit. Janek to ale od-mítne. A stojí si za svým i když ho za to Linhart seřve. Když pak před Linhar-tem Roman nasazuje na Janka, tak ho Linhart seřve taky, protože Holub se naštval hlavně kvůli Romanovi, který přišel pozdě na schůzku. Večer dorazí do Jankova bytu Sylva.

A Janek zase musí začít rychle hrát hru na „výměnu“ a volá Vildovi. Jenže Denisa viděla vcházet Sylvu do domu, tak je přesvědčená, že jde za Jankem, že je Janek Denise nevěrný. Janek Denise vysvětluje, že Sylva si myslí, že Janek je Vilda-neřekne jí úplně celou pravdu!!! Když to Denise potvrdí i Vilda, tak se uklidní. Janek varuje Johna, dostal echo, že on a Roman už mají sledovačku, varuje je, aby s Holubem přestali. Linhart se tomu jen směje.

Lída musí poslouchat spílání od Štěpána, který nemůže Lídě odpustit, že ho přemluvila, aby se šel Týně omluvit. Protože díky tomu se dozvěděla Týna o jeho nevěrách. Lída je naštvaná a spřádá plány, jak se Týně pomstít. Lída se snaží přemluvit Slaninovou, aby zjistila na statku nějaké drby, ale Slaninová ji pošle do háje. Jenže pak potřebuje sehnat místo v pečovatelským domě pro tchána, tak Lídě slíbí, že jí informace sežene.

Kamarádky poradí Lídě, aby chtěla po Týně peníze za zničenou svatbu. V hos-podě se ptá chlapů, jestli se kolem Týny někdo nemotal. A Slanina práskne, že Janek. Ale chlapi si jen ťukají na čelo, protože Týna si Janka vůbec nevšímala. Lída ale už zavětřila a nabízí ženským deset tisíc, když jí přinesou důkaz, že Týna něco měla s pražákem. Rokytová se toho chytí a přinese milostný psaní. Ale Lída pozná, že ho psala Rokytová. Tajně se vplíží k Týně do pokoje a najde pod polštářem Jankovo tričko-to je jasný důkaz. A hned ho vpálí Štěpánovi, který se jí vysměje.   

Roman se snaží Jankovi pomstít, tak opět sjedná schůzku s Holubem. A zajistí, aby zase přišel o půl hodiny dřív. Romanovi lest nevyjde, Linhart se s Jankem nepohádá, protože Janek se o Holuba postaral. Naopak Linhart seřve Romana, protože jeho lest prokoukne

O seriálu Slunečná:


ČR 2019.  Režie: L. Kodad. Hrají: E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár a další.

25. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 2.4. 2020 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dávají jen v úterý.
Obrázek uživatelky
profil
sledovat nebudem,není v programu ani 24.díl
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles