Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Slunečná - 41. díl - Výzva s výstrahou

10. 09. 2020 | Televizní tipy
41. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 10.9. 2020. Nedělka pomáhá Roze, aby s ním mohla jít na procházku. Svěřuje se jí, že nemá z profesora dobrý pocit. Myslí si, že na něho pořád kouká. Roza se tomu směje. Roza varuje Profesora, aby Nedělkovi o její minulosti nic neříkal. Profesor to slíbí.

I Běta si všimne, že na Nedělku žárlí. Před Tomem a Tonym profesor řekne, že mu Nedělka připadá, jako psychopat. Běta se Rozy zastane, má právo na lásku. Jenže rozhovor uslyší Matěj s Vojtou a jdou to říct Roze, ta se na Profesora naštve. Když zjistí, že Nedělka odjel bez rozloučení tak Profesora obviní, že mu řekl o její minulosti. A sebere mu protézu. Jenže vzápětí zjistí, že musel odjet pracovně a protézu vrátí. Nedělka vyzvídá u profesora, co ví o Roze, ale ten mlčí. Roza řekne Nedělkovi, že pracovala v klubu.

Slunečná - 41. díl - Výzva s výstrahouSylvě se ozval Robert, chce vědět, jak Sylva rozhodla ohledně nabídky partnerství v realitce. Sylva jede do Prahy, tak se u něho zastaví. Před odjezdem Týně naznačí, že je možný, že jí prodá svůj podíl. Volá Vildovi, ale Hana ho varuje, aby jí to nezvednul. Vilda Hanu poslechne. A když za Vildou Sylva dorazí do firmy, tak ji vyhodí. Jenže Sylva přijde druhý den znovu a Vilda ji vezme na oběd.

Lída seřve Frantu, že jí neřekl o tom, že Janek pronajal pole Kratinovi. Je přesvědčená, že za tím musí něco být. Od Radima zjistí, že Týna koupila od Strnada všechny pozemky, ale ještě nejsou zapsány v katastru. Lídu zaujme, že si nechali ozdravovnu. Když přijde Zdeněk, tak raději převede řeč jinam. Lída nařídí Radimovi, aby připravil pro úřad zprávu, že je ozdravovna v havarijním stavu a že ji musí zabezpečit.

A přinutí Frantu, aby napsal za obec podnět. Za Jankem přijde jeho dlouholetý klient Tománek, a stěžuje si na Romana. Chce, aby pro něho kokosový olej sehnal Janek. Roman to zjistí a slibuje pomstu. Linhart sdělí Haně, že odstavil Romana od veškerého rozhodování. Julie zjistila, že Lída ví o pozemcích a ozdravovně a varuje Týnu s Jankem. Ti to berou na lehkou váhu, ale začnou se vršit problémy: Jankovi někdo propíchal kola u auta, takže musí do Prahy taxíkem.

Má tam jednání s klientem Novákem, od kterého bude mít Janek olej pro Tománka. Hana rozhodne, že jednání povede Vilda. Když Janek dorazí tak zjistí, že Vilda si počínal skvěle. A stejně dobře si vede i u rozhovoru se Sylvou, kterou pošle do háje. Týně přinese posel rozhodnutí o zabezpečení ozdravovny.


O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie M. Tomažič

41. díl nového pořadu Slunečná můžete sledovat 10.9. 2020 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !