Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smartphone Lenovo Vibe X2 – spojení krásy a stylové inteligence

9. 12. 2014 | Technika
-Komerční sdělení-

Lenovo












Lenovo o svém novém svěřenci tvrdí, že překračuje hranici krásy, inteligence a výkonu. Nezbývá než souhlasit. Stylový design Vibe X2 má k fádnosti opravdu daleko a vnitřní technické parametry zaručují slibnou stylovou jízdu. Zní to lákavě? Zapojte se do soutěže o Nejoriginálnější selfie a do 14. prosince máte šanci vyhrát jednu ze tří jeho zlatých verzí!


Pošlete nejoriginálnější selfie a získejte Lenovo Vibe X2

Každý, kdo do 14. prosince nahraje na facebookovou stránku Lenovo Czech formou příspěvku nebo pošle ve zprávě svou nejoriginálnější selfie, se může stát pyšným majitelem jednoho ze tří telefonů Lenovo Vibe X2. 10 fotografií s největším počtem „likes“ postoupí do finále, kde nakonec porota vybere tři vítěze. Absolutní vítěz se navíc stane součástí kampaně společnosti Lenovo.

Oku lahodící skládačkaLenovo

Jak to zařídit, abyste ve světě chytrých telefonů nezapadli v davu? Lenovo na to šlo vrstvu po vrstvě a představuje model Vibe X2, první telefon s vrsteným vzhledem na světě. Jeho síla tkví v novém pojetí designu, který je všechno, jen ne fádní. Vrstvený styl a la stavebnice může někomu připadat jen jako optický trik k upoutání pozornosti, svoji funkci ale zastává na jedničku. Vibe X2 bezkonkurenčně vyčnívá z řady a jeho výjimečnost je podtržená hrou jasných barev a materiálů, kterou si pro vás připravili zkušení designéři Lenovo ve zlaté nebo stříbrné kombinaci. 5palcový dotykový displej s 1920 x 1080 rozlišením garantuje 16 milionů zářivých barev a detailní obrázky. Jediný svého druhu, perfektní kombinace tří unikátních vrstev s kovovým povrchem, špičkové technologie a revolučních funkcí je to pravé pro všechny módní fajnšmekry.

Co se skrývá pod originální slupkou? Ďábelský výkon a stylové selfies na jedno mrknutí

LenovoJedinečnost Vibe X2 ale rozhodně není povrchní, pod designovým kabátkem se ukrývají další triumfy. Jedním z nich je osmijádrový procesor MediaTek, který zaručuje ďábelský výkon bez kompromisů na výdrži baterie, a to hned ve 4G LTE. Druhou bezkonkurenční předností jsou dva špičkové duální fotoaparáty, zadní širokoúhlý 13Mpx s automatickým zaostřováním a přední 5Mpx selfie vychytávka, která umožňuje pořídit snímek jediným gestem.

Pokud jste i vy stoupenci moderního fenoménu tak trochu jiných autoportrétů, Vibe X2 vám okamžitě vylepší techniku. Stačí mrknout, usmát se, či ukázat vítězné „véčko“… abraka dabra a selfie je na světě! K dokonalosti nepotřebujete Photoshop, vystačíte si s dalším důmyslným softwarovým trikem, kterým je „zkrášlovací“ funkce. Paměť 32GB pojme opravdu hodně snímků, sdílejte je s přáteli a staňte se královnou selfies! Od snímků na jedno mrknutí oka, třívteřinový časovač až po zkrášlování selfies, u Vibe X2 si máte opravdu s čím si pohrát.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Smartphone Lenovo Vibe X2 – spojení krásy a stylové inteligence:

Smartphone Lenovo Vibe X2 – spojení krásy a stylové inteligence
Smartphone Lenovo Vibe X2 – spojení krásy a stylové inteligence
Smartphone Lenovo Vibe X2 – spojení krásy a stylové inteligence
Smartphone Lenovo Vibe X2 – spojení krásy a stylové inteligence
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak ve 12,42 ještě 9.
Obrázek uživatelky
profil
nezapomeňteSmajlík ve 14 hodin další kolo, tak všichni na startSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
rybičkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nic moc

15. 12. 2014 12:34 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
15. 12. 2014 12:30 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
15. 12. 2014 12:24 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
15. 12. 2014 12:19 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
15. 12. 2014 12:14 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
15. 12. 2014 12:10 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
15. 12. 2014 12:05 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
15. 12. 2014 12:00 Sebrán "Kuchyňská váha" za 15 bodů
Obrázek uživatelky
profil
Hlavu vzhůru jsem na tom podobněSmajlík Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles