Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smoothie bowls = Misky plné zdravých dobrot

18. 05. 2017 | Knižní tipy
Název: Smoothie bowls
Podtitul: Misky plné zdravých dobrot
Autor: Eliq Maranik
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 5/2017
Formát: 167×240
Vazba: pevná
Počet stran: 144 stran
Cena: 289 Kč

Už jste slyšeli o novém trendu v přípravě smoothie? Dáte je do misky a promícháte s ovesnými vločkami, se semínky, zeleninou, čerstvým či sušeným ovocem nebo s čokoládou. Vaše oblíbené smoothie se jako mávnutím kouzelného proutku změní ve skvělé jídlo, výživné a velmi zdravé!

Smoothie bowlsSmoothie miska kombinuje svěžest čerstvého smoothie s křupavými přísadami – vločkami nebo semínky, ovocem, kakaovými boby, čokoládou... a díky tomu má ještě bohatší chuť. Není to ale pouhá pochoutka, dokáže také výborně zahnat hlad. Široká škála barev a chutí dělá ze smoothie misky malé umělecké dílko, které lahodí i vašemu oku.

Autorka nabízí tucty nápadů, jak si smoothie misku připravit podle vaší vlastní chuti a nálady a vychutnat si ji kdykoli během dne. V knize najdete také několik snadných návodů na přípravu domácího müsli a granoly.

O autorce knihy Smoothie bowls:


Eliq Maranik započala svou kariéru v gastronomii, poté se stala nezávislou artdirektorkou knižní produkce a začala se specializovat na psaní vysoce kvalitní kuchařské literatury. Hned první kniha Cocktails se v jejím rodném Švédsku dostala na seznam bestsellerů a obdržela cenu Gourmand World Cookbook Awards jako nejlepší kniha o koktejlech. Eliq Maranik si díky svým knihám s kulinární tematikou získala široké mezinárodní uznání.

Tuto knihu Smoothie bowls koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !