Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smoothies na zahřátí

11. 02. 2018 | Knižní tipy
Název: Smoothies na zahřátí
Podtitul: Pro každé roční období
Autor: Maranik Eliq
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 10.1.2018
Formát: 167x 240 mm
Počet stran: 144 stran
Cena: 231 Kč

Smoothies jedině v létě? Tak to už dávno neplatí! Nyní mají sezonu po celý rok. Hřejivá ovocná smoothies, doplněná bylinkovými čaji a ochucená kořením, vám ráno dodají tolik potřebné vitaminy, minerály a vlákninu, abyste měli dostatek energie na další náročný den, a osladí vám i dlouhé chladné večery.

V této knize se s vámi autorka podělí – kromě výborných receptů – o užitečné tipy a nápady na udržení přirozeného a vyváženého jídelníčku. Dozvíte se i spoustu zajímavostí o zdravotní prospěšnosti různých druhů bylin, ovoce a zeleniny (a to jak těch běžných, na které přísahaly už naše babičky, tak těch mnohem exotičtějších, které teprve objevujeme). Tak už žádné vymlouvání! Ode dneška již není jediný důvod, proč byste všechny chladné dny nemohli strávit v plném zdraví a fit!

Smoothies na zahřátíO autorce knihy Smoothies na zahřátí:


Eliq Maranik je nejen známá švédská spisovatelka, fotografka a umělecká režisérka, ale také odbornice na smoothies. Při vymýšlení nových a nových receptů dává průchod své velké vášni a rozsáhlým znalostem ovoce, zeleniny, superpotravin a dalších hodnotných složek stravy, obsahujících látky nezbytné pro správnou výživu organismu. Její výtvarně krásné knihy, zaměřené na smoothies všech druhů, chutí a barev, byly přeloženy do dvanácti jazyků a jsou k dostání ve třiceti zemích světa.

Ocenění


Eliq Maranik, ve světě označovaná jako „královna smoothies“, získala za své knihy, které se jedna po druhé staly bestsellery, řadu ocenění. Už za svou prvotinu Coctails obdržela cenu Gourmand World Cookbook Awards. V této prestižní soutěži bodovala také její další publikace 101 smoothies, která ve stejném roce získala i cenu za nejlepší švédskou kuchařskou knihu.


Tuto knihu Smoothies na zahřátí koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !