Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smutný příběh se šťastným koncem

13. 06. 2015 | Vaše příběhy
Nebýt mé borelie, tak vám tento příběh nenapíšu. Po nezdárném přeléčení antibiotiky se obvodní lékař rozhodl mě poslat na infekční oddělení do okresního města. Byla jsem objednána hned zrána. Do odjezdu autobusu jsem měla 2 hodiny čas, tak jsem jen tak brouzdala po náměstí a prohlížela výlohy. Vtom zahlédnu známou tvář. Tlačí před sebou kočárek s malou holčičkou. „Věrko, jsi to ty?“ ptám se. „Ty už jsi babičkou?“ „Já už jsem prababičkou,“ dostávám odpověď. U restaurace je venkovní zahrádka, tak se tam posadíme. Popíjíme kávu a začínáme vzpomínat.

Byla to moje první učenka. Já jsem měla tenkrát 22 let a ona krásných 17 let.Tenkrát 2 roky chodila s klukem. Jmenoval se Pavel. Já jsem jí ho rozmlouvala. Znala jsem jeho otce. Byl to vyhlášený rváč a alkoholik. Rozvedl se a zakrátko na to se zase oženil s dívkou jen o jeden rok starší než Pavel. Jednou mně Věrka povídá, že je pozvaná na oslavu 40. narozenin Pavlova otce. Nechtělo se jí, ale Pavel ji přemluvil. 

Po víkendu mně do prodejny přišla úplně jiná Věra. Byla smutná i zamlklá. V polední přestávce  jsme si uvařily kávu a Věrka začala vyprávět.

Do půl noci oslava probíhala skvěle. Bylo hodně jídla i pití. Potom ale hosté začali odpadávat. Byli znavení alkoholem. První šla spát Pavlova macecha, byla totiž v jiném stavu. Zakrátko usnul i Pavel, a proto se Věrka rozhodla jít domů. Už na dvoře ji doběhl Pavlův otec. Ze začátku měl jen oplzlé řeči, ale nakonec se rozhodl k činu. Jednou rukou držel Věře pusu (aby nemohla křičet) a druhou rukou ji táhl do tmy, kde se ji snažil povalit. Bála se, že se mu neubrání. Nebýt chlapů, kteří se vyrojili z hospody, asi by se mu podařilo ji znásilnit. Povolil ruku. Věrka začala křičet. Hospodští povaleči ji ale neslyšeli. Jí se ale  podařilo utéct. Chtěla poradit, co má dělat.

„Vše řekni Pavlovi a toho sexuálního maniaka nahlas policii,“ radila jsem. Neudělala to. Bála se, že by jí Pavel nevěřil a také jí bylo líto těhotné manželky. S Pavlem se začali odcizovat. On si myslel, že má jiného a podvádí ho. Otec mu nakukal, že ho Věra sváděla. Dělali si naschvály.  Jednou na diskotéce Věra viděla, že Pavel se objímá s jinou dívkou, ze žárlivosti začala koketovat s největším proutníkem Mirkem. A bylo po velké lásce. Pavel zakrátko rukoval na vojnu a Věra se vdávala. (Čekala miminko a nevěděla s kým.) Narodila se jí krásná holčička. Vážila jen něco málo přes 2 kg, tak si všichni mysleli, že je nedonošená. S Mirkem to Věrka měla těžké. Mirek byl holkař a také se rád napil. Pavel si z vojny dovedl děvče a zakrátko byla svatba. Tak to šlo spoustu let. Pavel toužil po dítěti, ale žena mu je nemohla dát a ani ne ve 40 letech zemřela. Mirka srazilo auto, když se v podnapilém stavu  vracel z hospody.

Osud je opět svedl dohromady. Oba jeli na dovolenou a v autobuse se setkali. Láska znovu vzplála. Věrčina dcera je Pavlova dcera. Obě jsme u kávičky posmrkávaly. U našeho stolu se přistavil hezký šedesátník. Hned jsem ho poznala. Ano, je to Pavel. Září štěstím. „Aničko, jsem nejšťastnějším mužem pod sluncem. Byl jsem sám jak kůl v plotě a teď mám dceru, vnučku i pravnučku.“ Je vidět, že jsou šťastní. Oba si to zaslouží. Já jim to štěstí i lásku přeji z celého srdce.

Filipi - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mně se článek moc líbil. Konec dobrý, všechno dobré.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Příběh skoro jako z pohádky...obyčejně to takhle šťastně v životě nedopadne...SmajlíkSmajlík

Proč by ale uvolněná morálka a jaké zásady,to nechápu...vždyť Věrce bylo skoro osumnáct...já měla kluka taky od sedumnácti a téměř všechny moje spolužačky...
Však ona Věrka dobře věděla, s kým holčičku má...
Ruku na srdce a vraťe se ve vzpomínkách do svého mládí!!!
Obrázek uživatelky
profil
moc hezký příběh,osud to sám zařídil ,že se zase setkali,Marto B morálka už tehdy byla uvolněná
Obrázek uživatelky
profil
Nezapomeň, že tehdy byl problém získat nějakou antikoncepci, co se pamatuji, tak byl jen jeden druh a získat ho byl problém a pak stačila shoda náhod a byl průšvih na světě
Obrázek uživatelky
profil

konec dobrý, všechno dobré - SmajlíkSmajlíkSmajlík

Jen mne zaráží, že už téměř před půl stoletím "čekala miminko a nevěděla s kým???" Většinou jsme tehdy měly určité zásadySmajlíka přes ně nejel vlak !!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles