Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Snadná cesta k vlasům s wow efektem

2. 11. 2020 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Některé ženy mají krásné vlasy, které vypadají luxusně a zdravě během celého roku. Takové štěstí však můžete mít i vy! Dokonalého výsledku můžete dosáhnout díky kosmetickým procedurám pomocí přípravků, kterých v moderním světě není málo. Celý sortiment si můžete prohlédnout na webové stránce makeup.cz  A dnes si probereme ty nejpopulárnější kadeřnické techniky.


Ohnivý Fire Cut


Pyroforéza (nebo jinými slovy ošetření vlasů ohněm) je nová metoda ozdravení vlasů. Zlepšuje jejich stav a eliminuje roztřepené konečky.

Make upNa vlasy se nejdříve aplikuje speciální roztok a teprve poté se provádí tzv. pálení vlasů. Zní to možná trochu strašidelně, ale účinek je naprosto fascinující. Oheň odstraní problémové vlasy a obnoví strukturu těch zdravých.

Během procedury mistr namočí bavlněné tampony do alkoholu, navine je na kovové kleště a pak zapálí. Poté začíná ohřívat vlasy po celé jejich délce. V tuto chvíli uslyšíte jemné praskání a ucítíte specifický pach. Vlasy však ve skutečnosti nejsou zapálené, ale zahřívané. Aktivní složky v roztoku pod vlivem tepla pronikají do vlasů rychleji a hlouběji. Po proceduře se hrubé, nepoddajné a suché vlasy stanou pružnými a lesklými.

Pampelišková biolaminace (glossing)


Předpona „bio“ nás trochu uklidňuje a dává nám naději, že vlasy budou nejen v bezpečí, ale také uzdravené. Na rozdíl od klasického postupu používá biolaminace profesionální produkty vyrobené z přírodních ingrediencí, jako je výtažek z kořene pampelišky. K obnovení vlasů se navíc používají produkty, které obsahují živiny, bílkoviny a vitamíny. Film, který zakrývá vlasy, jim umožňuje dýchat a zároveň chrání před větrem, prachem a změnami teploty. Postup zahrnuje další fáze: mytí vlasů, horká fáze, obnova a nakonec  studená fáze.

Po biolaminaci jsou vlasy měkké a lesklé a jejich styling zabírá méně času. Navíc nemá prakticky žádné kontraindikace: pokud jsou vlasy velmi suché, můžete je takto bezpečně obnovit a chránit.

Sedmibarevná eluminaceMake up


Eluminace je barevná laminace. Tento postup poprvé navrhli odborníci společnosti Goldwell, kteří chtěli najít bezpečný způsob barvení vlasů. Pro tento postup se nepoužívají žádná oxidační činidla. Eluminace se od postupu laminace příliš neliší, význam zůstává stejný. Během eluminace se však do produktů horké fáze přidávají různé barvy. Je jich sedm: průhledná, černá, oranžová, žlutá, červená, zelená, modrá. Před aplikací mistr namíchá konkrétní barvy, které vytvoří požadovaný odstín.

Barevná laminace je vhodná pro barvené, matné a zesvětlené vlasy. Procedura dodá vlasům barvu a zároveň je chrání. Eluminace je navíc vhodná pro ty, kteří se neodvažují barvit vlasy, ale zároveň chtějí trochu změnit image. Efekt po zákroku přetrvá jeden až dva měsíce.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle