Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Snová kolekce s něžnou krajkou

4. 03. 2019 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

spodní prádlo TIMO






Všechny romantické duše potěší nejnovější kolekce Dream Catcher od značky Timo. V této soupravě se stanete ženou snů vašeho partnera a možná nejen jeho. Prádlo je zdobené luxusní krajkou s motivem připomínající lapač snů. Takže fantazii se rozhodně meze nekladou. Překážkou nebude ani velikost. Kolekce je určena pro všechny dámy, a to i ty s většími velikostmi. Košíčky až do velikosti K  jsou samozřejmostí.

nová kolekce TIMONová kolekce bude k dostání ve dvou barvách – smetanové a černé. Zákaznice si budou moci vybrat, zda budou chtít hladkou podprsenku, či tu, jež je potažena elastickou krajkou. K dispozici budou nejoblíbenější střihy LovelyBra pro menší až střední velikosti, BeautyBra pro střední až větší velikosti a také DreamBra pro větší velikosti s vyšším středem. Chybět nebude ani žádaná balkonetka, která dodá ňadrům krásný kulatý tvar.

Nádherný motiv lapačů snů vynikne také na kalhotkách. Jsou totiž celokrajkové. Sáhnout můžete po brazilkách, jež vám vytvarují sexy zadeček, či klasickém střihu.

Nová kolekce Dream Catcher od Timo nabízí pět skvěle padnoucích podprsenek, které můžete kombinovat se dvěma druhy kalhotek. Podprsenku získáte od 1049 Kč, kalhotky pak budou za 469 Kč. Kolekce Dream Catcher bude v prodeji od konce února 2019. 
Více na www.timo.cz

spodní prádlo TIMO
















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
0000000
Obrázek uživatelky
profil
2xSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
1x Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
také prvníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
1.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles