Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

SodaStream rodiny na výrobník SodaStream nedají dopustit ani o dovolené.

13. 09. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Kam všude se s ním vydávají?


Mění se nějak pitný režim vaší rodiny během prázdnin a dovolených? Berete si výrobník Sodastream na chalupu či dokonce na cesty do zahraničí?

Od letošního března tři SodaStream rodiny testují poslední model SodaStream Source. Výrobník se u našich reportérů stal součástí denních rituálů, u některých dokonce dominantou kuchyně a kuchyňského baru. Na výrobníku Source oceňují dvě novinky, které usnadňují přípravu nápoje doma tak, že ji zvládnou i děti. Tzv. systém snap&lock zajišťující, že láhev lze na výrobník jednoduše nacvaknout – odpadlo tak zdlouhavé šroubování. Dalším přínosem je podsvícený LED displej, který ukáže aktuální úroveň nasycení připravovaného nápoje. Jedna kapka znamená mírné sycení, tři kapky naopak velmi perlivý nápoj. Malý detail, který si všichni naši testovači pochvalují.

testování výrobníků sody SodaStream„SodaStream používáme v létě neustále, bereme si ho sebou všude, ať už jdeme na ryby, nebo do lesa sbírat borůvky“ Šichmannovi, Lovosice


„SodaStream máme v létě neustále u sebe. Kluci si ho berou, když jdou na ryby, vzali jsme si ho i do lesa, kam jsme vyrazili sbírat borůvky, SodaStream nás doprovází zkrátka všude“, směje se paní Šichmannová a doplňuje, že jim možná letos vyjde i dovolená u moře, přístroj by si tak určitě přibalili do kufru.

Rodina Šichmannových popisuje, jak se jí přes léto mění pitný režim. „Letos je léto opravdu krásné a teplé, takže je samozřejmě potřeba dodržovat pořádně pitný režim. Od té doby, co vlastníme SodaStream, tak pozorujeme, že děti pijí mnohem více než dříve. Je to určitě i tím, že příchutě SodaStream jsou bezkonkurenční“, vysvětluje paní Šichmannová.

„V horkých letních dnech si vyrábíme osvěžující limonádu i šestkrát denně – bublinky k létu zkrátka patří“ Truksovi


testování výrobníků sody SodaStreamRodina Truksova na SodaStream nedá v létě dopustit. „Lahve s bublinkovou limonádou si přibalíme do baťohu kdykoliv, ať už jdeme do lesa na houby či ať jedeme na výlet. Naposledy to bohužel odneslo naše auto, špatně jsem dotáhla závit od lahve a tak se nám malinový sirup v autě vylil. Koberečky  v autě nám teď voní po malinách a my si připadáme jako v lese“, směje se paní Truksová. Samotný výrobník se prý dál než na zahradu kvůli nedostatku místa v autě nepodíval. Na dovolenou mimo domov si tak Truksovi SodaStream nevozí, vždy se ale těší domů na výborné sirupy s bublinkami.

I u Truksových se díky horkým letním dnům změnil pitný režim. „Lahev limonády jsme pravidelně užívali v čase odpolední svačinky. Ty doby se teď přes čas prázdnin a hlavně se stoupající teplotou výrazně proměnily a denně perlíme pětkrát i šestrát. Dětské dračí sirupy, které jsou u nás stále oblíbené, ale obsahově jsou již na dolní hranici, střídá dospělácká kola či tonik a mezi tím si občas užijeme vodu s citrónem či mátou. Zkusila jsem v sodovce vyluhovat i levanduli a měsíček a výsledek byl také dobrý“, vysvětluje paní Truksová.

Všechny naše SodaStream rodiny si s naším výrobníkem užívaly léto plnými doušky. Zvlášt v parných letních dnech přišly k chuti vychlazené limonády, které si všichni užívali jak doma, tak i na výletech. Sodovku si brali nejen do lesa nebo k vodě, ale i na cyklistické výlety a pitný režim tak ochotně dodržovaly děti i rodiče.

„V teplém počasí určitě přijde vhod dobrá malinovka nebo citronáda.“ Hanžlovi, Hradec Králové


testování výrobníků sody SodaStreamHanžlovi trávili prázdniny s dětmi velmi aktivně, a tak se i v jejich rodině doplňovaly tekutiny více než obvykle. „Pitný režim o prázdninách je na 100% vyšší - jezdíme po výletech, na kole, a to je větší spotřeba pití :).“ Ve vedrech navíc není na sladké limonády chuť, a tak sáhli Hanžlovi raději po citronádě nebo malinovce. I u nich jsme zjišťovali, jestli si přibalili do kufru na cesty i SodaStream a vyvezli ho na dovolenou. „Výrobník si bereme určitě s sebou na cesty, na chaloupku... Bez něj si už nedokážeme představit náš den, je to velký kamarád naší rodinky“, potvrzují Hanžlovi, kteří už neudělají bez SodaStreamu ani krok. Lahev se svoji oblibenou sodovkou si vzaly děti dokonce i na hřiště.


Zaujal vás projekt SodaStream reportérů a chcete se dozvědět víc o zážitcích našich rodin? Navštivte stránky www.sodastream.cz nebo www.facebook.com/sodadoma, kde budou testovači sdílet své dojmy, nápady na lahodné limonády a mnoho dalšího každých 14 dní.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku SodaStream rodiny na výrobník SodaStream nedají dopustit ani o dovolené.:

SodaStream rodiny na výrobník SodaStream nedají dopustit ani o dovolené.
SodaStream rodiny na výrobník SodaStream nedají dopustit ani o dovolené.
SodaStream rodiny na výrobník SodaStream nedají dopustit ani o dovolené.
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Padají ještě i po termínu.
Obrázek uživatelky
profil
pak neví co to je závislost,jaký kraviny, já letím ze zahrady, nalevo nůžky, napravo hrábě letí kosmickou rychlostí a já v rámci možností kosmickou sem....
Obrázek uživatelky
profil
Tak nakonec na tu bídu ještě teď pátý!!!
P.s.
Můj muž je alergický, i když jen zapnu PC!!!
Obrázek uživatelky
profil
16. 10. 2014 16:32 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
16. 10. 2014 16:27 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
16. 10. 2014 16:22 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
16. 10. 2014 16:17 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
16. 10. 2014 16:13 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
16. 10. 2014 16:08 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
16. 10. 2014 16:02 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
16. 10. 2014 15:58 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodůaspoň 8
Obrázek uživatelky
profil
9

a s mužem to mám podobně - ale naštěstí dělá odpolední, tak to tolik nevidí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles